reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej:-) Ale cieplutko !!
Blond- u mnie jest troche inna sytuacja. Ja ogolnie zle znosze ciaze:-( Pierwsza stracilam, na poczatku tej mialam problemy i do tego to ciaza blizniacza wiec podwyzszonego ryzyka:-( Nie zaryzykowalabym podrozy... Wole przecierpiec a jak pojade to juz z dziecmi na urlop !!:tak:
A dzis musze sie zajac szkola rodzenia i sie tam zameldowac- mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno !!

reklama
hej Anulko, ja wsumie tez jezdzilam w ciazy wiele i nawet pod koniec, ale u ciebie to rzeczywiscie inna sytuacja, nie ma co ryzykowac, dzieci sa najwazniejsze, a do polski jeszcze zdazysz pojechac. a czy juz zameldowalas sie w szpitalu ?

anulka ja przed emilka tezporonilm ale dwa razy i balam sie az do konca
ale postanowilam , ze pojade i pojechalam
ale ty rzeczywiscie blizniaki to lepiej pojedz juz z dziecmi

Witam:-) :-)
Moja 1 ciaza to nie poronienie tylko porod przedwczesny...i dluga historia o ktorej nie chcialabym opowiadac:no: :no: :no:
Justyna- szpital wybralam ale jeszcze sie tam nie zameldowalam. Moja gin. mowila, ze tak po 30 tc.mam pojsc.

Moj maz pojechal dzis do Polski, wroci w niedziele. Takze samotny weekend mnie czeka:sick: :sick:

Witam dziewczynki!!! Justynko u mnie wszystko oki tylko maly mi chorowal! Mial tak zwana trzydniowke i goraczka nie schodzila mu ponizej 39 stopni a najwiecej mial 39! Dodatkowo te upaly na dworze i bidulek sie meczyl!!!
Anulko mysle ze na szkole rodzenia nie jest za pozno! Ja pierwsze zajecia mialam dokladnie 3 maja a termin mialam na 14 lipca! W koncu urodzilam 2 lipca zaraz po zakonczeniu kursu!!! Zycze spokojnej ciazy i duzo zdrowka dla duzych chlopaczkow w Twoim brzuszku!!!

Blond ale Ci fajnie! Ja nie dosc ze nie mam za bardzo do kogo teraz do polskipojechac to jescze moj chlopek nie ma wolnego!!! Oj jednak mnie ciagnie czasem do kraju!!!

Hej kreciku ! biedne dzieciaki , tyle musza sie meczyc. mam nadzieje ze juz jest po. moje odpukac, zdrowe, nie mam wiekszych problemow.

ale upaly...

ide z dzieciakami zwierzatka nakarmic !!!

trzymajacie sie!

reklama
Hej wszystkim:-), jak tam po slonecznym weekendzie ? my tak jak pisalam, pojechalismy do luxemburga. w sobote zwiedzalismy zamki i wloczylismy sie po lasach, w niedziele zajechalismy do stolicy, spotkalismy ole_lux i silunie:tak: bylo super. mozna bylo pogadac na zywo o babskich sprawach, dzieciakach i innych pierdolach. a co najwazniejsze poznac sie. szkoda ze to tak daleko...

kreciku:-), a moze wy mielibyscie ochote jutro przyjechac do mainz, jest polska majowka w starej cegielni. mozna by bylo sie spotkac, pogadac i fajnie spedzic czas :tak:!
a moze sa jeszcze inni chetni na majowke ?;-)

zapraszamy !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry