• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jolka w sumie nawet nie wiem...ale bephanten mi zapisywal lekarz... ja mialam sudocrem ale w polsce kupowalam... masz melkfet w domu? ja mlodej smaruje zawsze tym jak jej sie cos zaczerwieni...Ona ma bardzo cipule wrazliwa i jak zle sie podetrze po siusianiu lub w przedszkolu ja zle podetra to raza obszczypana i czerowna...i smaruje jej tym i znika na drugi dzien...

reklama
Sudocrem jak najbardziej i tutaj dostaniesz.. bez problemu.. ale w Rossman też są kremiki na odparzenia z mascia cynkowa.. dzisiaj bylam to widzialam..

a te Kita to widzę, że co przedszkole to inne zasady.. ja myslalam, ze wszędzie chociaż podobnie... nasz teraz bedzie juz schulanfanger i nas zdziwilo, ze te dzieci zwolnione sa z oplaty za przedszkole.... rewelka.. 300 Euro więcej... miesięcznie..

Patrycja nie mam melkfetu w domu.
Wiolan dzieki za informacje,ze dostane tez sudocrem...:/
Ale bylam juz w aptece i powiedzialam jak sprawa wyglada,ze ma czerwona pupe,ze piecze i dostalam masc Mirfulan...sudocremu mi nie dala :baffled:
A ponoc taki on dobry...No nic...zobaczymy czy ta owa masc cos pomoze,raczej musi.

W ogole z mala mam maniane...i dziaselka ja bola i brzuszek,w nocy od 23:30 do 1 plakala,dalam jej paracetamol i sie uspokoila troche.
Kurde niech juz te zeby wyjda...:eek:

Jolka wspolczuje...oby dzisiejsza noc jak i kolejne mijaly spokojnie :-)
U nas zimno jak cholera...tez mi wiosna...chyba zimowa kurtke wyciagne :-D bo ja zmarzluch jakich malo...i te przejsciowe opady deszczu...wlasnie kaloryfer odkrecilam...a teraz smigam cos zjesc... ;-)

Hej dziewczyny, znowu wpadam na chwile doradzcie mi jaki kolor butów i jakie dodatki do sukienki na wesele brata........

P1100005.jpgP1100007.jpg

Oczywiscie ja poprosze fote w pelnym "umundurowaniu" :-) no i baw sie dobrze... :-)
A powiedz mi gdzie kupowalas kieckie? albo moze macie jakies typy gdzie amm sie wybrac bo tez na wesele potrzebuje...szukalam na necie ale prawie nic mi sie nie podoba a jak juz sie spodoba to ponad tysiac euro:szok::-D no ale u mnie to standart juz :-D

reklama
Oczywiscie ja poprosze fote w pelnym "umundurowaniu" :-) no i baw sie dobrze... :-)
A powiedz mi gdzie kupowalas kieckie? albo moze macie jakies typy gdzie amm sie wybrac bo tez na wesele potrzebuje...szukalam na necie ale prawie nic mi sie nie podoba a jak juz sie spodoba to ponad tysiac euro:szok::-D no ale u mnie to standart juz :-D

o ludu az tyle
Mi sie podoba kiecka w c und A: czarna, krotka, obcisla na jedno ramie. I u gory ma piekne wykonczenie takie niby falbany hmmm ciezko to opisac ale ja Ciebie widze w tej sukience.Jestes wysoka i zgrabniutka bosko bys w niej wygladala.A kosztuje jedyne 59e

Ja ja mierzylam i moge tylko napisac ze w rzeczywistosci ta sukienka ladniej wyglada sam ja mierzylam Tu masz fotke

Załączniki

• 33210_1.jpg
    33210_1.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry