Magda a wiesz gdzie bylo kiedys Expo ? to zaraz tam...to bylo calkiem nowe osiedle...w sumie wszystko robione pod Expo 2000 wiec wypas..pamietam ze w naszym Mini -malu bylo chyba z 15-20 plazm

i takie elketryczne wozki byly,ze jak jechalas to na monitorze wyswietlalo sie jaka wlasnie mijamy promocje :-)Uwielbialam to nasze osiedle... bo wszystko tam robili najlepsze

chcialabym jeszcze kiedys na takim osiedlu zamieszkac...Teraz juz to wszystko tam pewnie wrazenia nie robi bo kupe lat minelo...ale wtedy bylo naprawde rewelacyjnie :-) No i podobalo mi sie ze to osiedle nie bylo wcale takie wielkie ...i otoczone polami,lakami,lasami... :-)
Ja od kilku tygodni mam z przypadku jedna babcie do ktorej chodze :-) pomagam jej w roznych rzeczach...np.teraz bede wiozla ja do lekarza,pomagam jej sprzatac badz zrobic jakies zakupy...placi mi 10 euro za godzine...dostalam ostatnio od niej puder w kremie w prezencie

a to nafaszeruje mnie czeresniami ze wstac nie moge...przy okazji wygada sie za wszystkie czasy... a mi kilka groszy wpadnie...teraz kumpela sie wyprowadza i tez ma jedna babcie z przypadku bo jej corka do nich do butiku przychodzila i pytala czy zna kogos kto by chcial co takiego robic i ona sama sie zglosila... :-) i teraz mam ta babcie przejac...nawet juz bylam u niej dwa razy...babcia aparatka jakich malo...lezy wlozku i rozkazy wydaje...ma 80 lat i wzrok jak sokol...

a pielegniarki i masazystow to tak opierdziela ze sikalam za sciana z niej normalnie...jak w jakims serialu...i babcia to lubi sobie powymyslac np.zeby obrazy jej poprzewieszac...albo korale