reklama

Szukam Mam z Niemiec

kurde to co ja zrobilam , ze nie doszly jutro wam wysle tylko dajcie szybko znaka daj dojda

ok czekam :)

Magdamir witam na forum :) Masz super dzieciaczki a przez Hanover przejezdam jak jade do PL :D

Zasiedzialam sie na forum Cro :) czytam co by najlepej zagospodarowac urlopik :) Pogody sie niestety nie zamawia wiec na wszelki wypadek trzeba miec jakies wycieczki - plan B :D
MOj zasnal przed TV a Lali juz dawnho w swoim lozku chcialam z nia polezec to mnie wywalila :/

reklama
Mowilam ze babciny :-D:-D

Anka a taki jak Twoj stroj w kropki w polsce widzialam po 69zl.tzn.na necie mi pare razy smignal :-)
Ja Aldika nienawidze...kupilam raz tam jedzenie i wszystko wywalilismy bo mielismy wrazenie ze kwasem jakims smakuje...wszystko jakies dziwnie kwaskowate...ja tak jak Jolka najczesciej robie duze zakupy w Kauflandzie...male w Kaisers albo w Penny...kiedys penny omijalam szerokim lukiem,ale zdazylo sie ze kilka razy cos gdzies u kogos jadlam i wlasnie to w penni kupowali...wiec zaczelam sama po te rzeczy tam jezdzic :-) i od czasu do czasu robie tez w realu...ale do tych duzych mam daleko ...tylko jeden sklep mam w sumie w poblizui to wlasnie kaisers...troche drogi...ale spoko ;-)
U nas dzis upojna noc byla ;-) troche niewyspana jestem...mimo ze do prawie 10:00 znowu spalismy...mloda cos ostatnio pospac lubi...pozniej jedziemy gdzies z mloda na jakies pilki,zjezdzalnie itp...pogoda niezbyt za oknem wiec trzeba jakas inna alternatywe poszukac :-)

Magdamir witaj:-)
Ania ja wzielam ten bo bylo napisane,ze to rozmiar L a na tamtym L/XL(ale obydwa w tym samym rozmiarze 38) wiec balam sie,ze w tamtym majtki beda mi za duze a po drugie podobal mi sie i mimo takiego kroju stanika myslalam,ze bedzie jednak dobrze lezal,ale coz,pomylilam sie-zdarza sie :sorry:
Ja tez widzialam,ze te stroje w PL sa duzo tansze,cos ta cena tu wygorowana.
U mnie dzisiaj paskudna pogoda i siedzimy w domu.

Ostatnia edycja:

Dzien dobry co to dzis tak pusto?
ja juz prawie kawke koncze a tu cicho sza...:happy:

u nas wekend zlecial szybko w sobote wybralam sie na miasto kupilam sobie bluzeczke w H&M byly wyprzedaze,a wczoraj wyskoczylismy do kumpeli i tak zlecialo..
jeszcze 2 dni i wakacje :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
a wczoraj na ebay kupilam malemu rowerek taki bez pedalow heh :-D:-D mlody jezdzil od kumpla spodobalo mu sie to..
udalo mi sie kupic uzywany za 10 euro teraz czekam na dostawe w tygodniu..
takie cosik pewnie tez je znacie
HUDORA Laufrad Ratz Fratz Bremse Lauflernrad schwarz bei eBay.de: Laufräder (endet 10.07.10 15:36:16 MESZ)

dziewczyny wy juz chyba dlugo mieszkacie w niemczech co??
ja dopiero od stycznia ale jestem zadowolona z wyjazdu narazie podoba mi sie :tak::tak:

No nic zycze wam udanego i milego dnia bede do was zagladac w miare moich mozliwosci czasowych :-D:-D

Blondi ja aldika nie lubilam ,nie lubie i juz chyba nie polubie...z reszta jak dla mnie marny wybor maja ;-)a ja lubie kupic wszystko w jednym miescu :-) Ale jesli mowisz ze maja markowe rzeczy pod inna nazwa to moze polec cos,jak bede kiedys przejezdzala to wstapie i kupie...zobaczymy... ;-)

Magda ja mieszkam w Belinie prawie 5 lat juz :-) i kiedys mieszkalam w Hannoverze...ale to inna bajka i inny ksiaze :-D a dokladnie na Kronsbergu ;-) A Ty na jakiej dzielnicy mieszkasz?Co Was sprowadzilo do DE?Dzieci zadowolone?
A ja to chcialam sie naszych lasek zapytac-planujecie wogole isc do pracy?Ktoras tu wogole pracuje? :-D

Hejka bylam wlasnie w sklepie jesli mowa o zakupach to ja przewaznie robie zakupki w Kauflandzie lubie go bo wszystko tam kupie no i mam kolo domu...
ale jeszcze odwiedzam od czasu do czasu penny oraz rewe :tak::tak:
a w aldim zauwazylam u nas ze same dziadki i babcie przewaznie tam kupuja :-D:-D

patrycja ja mieszkam na Vinnhorst tej dzielnicy nie znam twojej jeszcze :no::no:
co nas sprowadzilo?? hmm..zycie :-):-) ja mam obywatelstwo dzieci tez wiec zaryzykowalismy...
moj m pracuje kumpel mu zalatwil narazie budowlanka bo dorywczo chodzi sobie na kurs jezykowy :tak: ale tak od pazdziernika lub listopada ma juz zapewniona inna prace :tak:
ja narazie siedze sobie w domu i czekam az moj syncio pojdzie do przedszkola w sierpniu a co ze mna to sie okaze...chcialabym sobie isc tez gdzies dorobic ale ja mysle o jakims sprzataniu czy czyms takim :tak::tak:

Magda a wiesz gdzie bylo kiedys Expo ? to zaraz tam...to bylo calkiem nowe osiedle...w sumie wszystko robione pod Expo 2000 wiec wypas..pamietam ze w naszym Mini -malu bylo chyba z 15-20 plazm :-D i takie elketryczne wozki byly,ze jak jechalas to na monitorze wyswietlalo sie jaka wlasnie mijamy promocje :-)Uwielbialam to nasze osiedle... bo wszystko tam robili najlepsze :-D chcialabym jeszcze kiedys na takim osiedlu zamieszkac...Teraz juz to wszystko tam pewnie wrazenia nie robi bo kupe lat minelo...ale wtedy bylo naprawde rewelacyjnie :-) No i podobalo mi sie ze to osiedle nie bylo wcale takie wielkie ...i otoczone polami,lakami,lasami... :-)
Ja od kilku tygodni mam z przypadku jedna babcie do ktorej chodze :-) pomagam jej w roznych rzeczach...np.teraz bede wiozla ja do lekarza,pomagam jej sprzatac badz zrobic jakies zakupy...placi mi 10 euro za godzine...dostalam ostatnio od niej puder w kremie w prezencie :-D a to nafaszeruje mnie czeresniami ze wstac nie moge...przy okazji wygada sie za wszystkie czasy... a mi kilka groszy wpadnie...teraz kumpela sie wyprowadza i tez ma jedna babcie z przypadku bo jej corka do nich do butiku przychodzila i pytala czy zna kogos kto by chcial co takiego robic i ona sama sie zglosila... :-) i teraz mam ta babcie przejac...nawet juz bylam u niej dwa razy...babcia aparatka jakich malo...lezy wlozku i rozkazy wydaje...ma 80 lat i wzrok jak sokol... :-D a pielegniarki i masazystow to tak opierdziela ze sikalam za sciana z niej normalnie...jak w jakims serialu...i babcia to lubi sobie powymyslac np.zeby obrazy jej poprzewieszac...albo korale :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry