patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No my z mloda sobie spiewalysmy
i to na maxa-hahahha jak wariatki doslownie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tylko po upieczeniu trzeba czyms nasączyc bo za suchy
bo po tym piwku cos gloda dostalam :-)
gotowac gotuje bo musze ale piec? to juz nie moja bajka,moze na stare lata...
zaraz make upa rzucam i musze na zakupy jechac :/ nie chce mi sie...mieszkam na 3 pietrze i pozniej te siatki wnosic...
ale jeszcze troche ...i sie w koncu wyniose z tego centrum :-)
Mloda akurat zajada sniadanko...Dzis mnie tak super obudzila...moja reka zwisala sobie z lozka a ona mnie glaskala po dloni :-)Moj kochany skarbek...a jak otworzylam oczy to zobaczylam ta burze lokow i usmiech od ucha do ucha :-)Zaraz chetnie wstalam...A za jakies dwie godzinyki pojde sie chyba opalac...slonce swieci...juz teraz jest 24 stopnie :-) A jaka dzis u Was pogoda? i jaki plan na dzien?
wiec lepiej sie oplaci zrobic ;-) i satysfakcja tez jakas jest...tym brardziej wiem ze moja Ptysia lubi takie ciasto :-) 

Wazne ze Laura sie wyszaleje: biore basen i domki szmaciane wiec beda mialy dzieci co robic

widzialam fajna duza stajnie w Toysie chyba z 50 euro...tylko gdzie my ja postawimy... :/

Lali bawiac sie w piaskownicy potrafi gadac ze robi ciasto i dodaje make, jaka.....

ale zauwazyla mnie

ja tez mam takji problem im wiecej ciuchow tym gorzej
a ja musialam porzdaki porobic bo po 2 wizytach w Maddonna nie mialam gdzie wszystkiego upchac

Na balkonie juz mam worek na Caritas