Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Czesc dziewczyny
my wczoraj tak pobalowalysmy ze glowa mala

siedzialy my do bialego rana i pily m jak przyjechal z pracy ok 05:30 to dopiero odwiozl dziewczyny do domu

Ania oczywiscie po moich drinkach nie byla wstanie jechac i dzisiaj jak wytrzezwieje to ma auto odebrac

teraz kazda z nas zdycha a kumpela jeszcze miala isc do pracy

ja jej normalnie wspolczuje bo ja bylam tylko sie wykompac i caly czas leze bo nie mam na nic sily dobrze ze m sie zlitowal i poszedl z mala na plac zabaw przynajmiej mamuska moze spokojnie odpoczac i dojsc do siebie

my wczoraj tak pobalowalysmy ze glowa mala

siedzialy my do bialego rana i pily m jak przyjechal z pracy ok 05:30 to dopiero odwiozl dziewczyny do domu

Ania oczywiscie po moich drinkach nie byla wstanie jechac i dzisiaj jak wytrzezwieje to ma auto odebrac

teraz kazda z nas zdycha a kumpela jeszcze miala isc do pracy

ja jej normalnie wspolczuje bo ja bylam tylko sie wykompac i caly czas leze bo nie mam na nic sily dobrze ze m sie zlitowal i poszedl z mala na plac zabaw przynajmiej mamuska moze spokojnie odpoczac i dojsc do siebie

ale nic mi nie bylo...dzisiaj czuje sie swietnie,nawet humora mam w miare i power do pracy ;-)Pogoda wspaniala,jest bardzo goraco ale i wiaterku troche do tego,pranie na balkonie wyschlo mi sprintem.
Chodza debile po tym swiecie...
a moglaby porzadna burza przyjsc,od razu by sie lepiej oddychalo. Ja polozylam wlasnie mala,zaraz tez smigam pod prysznic i w kimono,bo cos zmeczona jestem...ta pogoda chyba.