patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mam mam
i to taka ze 13 osob sie zmiesci 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i mimo,ze mam to dziecko to jednak chyba nie dojrzalam do macierzynstwa,albo caly czas sie ucze...bo mala bardziej mnie rozczula teraz niz gdy miala 3 miesiace,duzo rzeczy zaluje np. tego,ze wlasnie na poczatku bylam dla niej zimna....potrzebowalam czasu po prostu,inaczej niz inne mamy,ktore od samego poczatku sa zakochane w swoich dzieciach.
teraz juz rozumiem co chce gdy drze jape...a wtedy ta bezsilnosc i odgadywanie mnie wkurzalo.
teraz ide na zywiol 
zgadzasz sie np z taka opinia

:-) no i gosciówa wyjechała nam z taka propozycja nie do odrzucenia :-) chcemy jechac po 15 czerwca jeszcze nie wykupilismy bo czekamy az znajomi sie zdecyduja a dalismy im czas do konca pazdziernika;-) moze ktos z was chętny
bylo masakra glosno...impreza do 06:00 rano...prawie kazdemu film sie z deka zerwal
tance byly,obrazy ze scian spadaly...przebierance...skakenie...doslownie po suficie bieganie
mam jedno zdjecie jak mnie trzymaja a ja po suficie ide
kompletnie zadne zdjecie nie nadaje sie do pubilcznego pokazania
jak ogladalismy zdjecia to poprostu jeden wielki smiech,wielkie oczy i pytalismy sie siebie czy to napewno my? !
Masakra ale bawilismy sie wsiwetnie :-) Do dzis czuje w kosciach..boli mnie doslownie wszystko... a dzis juz zaliczylam prace,dzwonili mi czy chcialabym przyjsc do jeszcze jednej...sprzatalam po urodzinach jeszcze bo w niedziele nie bylam w stanie...potem o 18:00 pojechalismy po mloda do tesciow i tam nocowalismy ...wrocilismy wczoraj wieczorem...a juz rano do pracy niespoodziewanie w sumie... Kupilam sobie jeszcze w czoraj rowerek stacjonarny i zamierzam cwiczyc :-)