reklama

Szukam Mam z Niemiec

no byl w dni plodne..ale u nas zazwyczaj tak bo ja mam najwieksza ochote wtedy :-D
No i za kazdym razem jak dygam to sobie mowie ze jak nie bede to pojde po tabsy :-D no i tak co dwa miesiace :-D no 5 lat temu Adam mial na urodziny dokladnie wiadosmsc ze zostanie tata... :-D jaka lampe kupilas? my teraz bedziemy na dniach jechac po farby...a ja mam chec po porta albo höffner sie przejechac za jakimis dekoracjami :-)

reklama
No wlasnie jakbys byla w ciazy to bys tez w czerwcu rodzila :-) jaka lampe?? taka troche turecka:-D abazur taki w koraliki ale bardzo ladna,oczywiscie rozowa i za cale 14,99 €:-D mysmy raz pojechali do porta szukac stolu z krzeslami do jadalni i...tak szybko jak weszlismy tak szybko stamtad uciekalismy...:-D bo ceny maja kosmiczne.
Ja bylam w roller,nie wiem czy znasz? wyczailam tez fajna garderobe.Musze sie do mojego usmiechnac...:sorry2:

ja mam troche z porta.. np.jedna komode...i cale wyposarzenie przedpokoju... i tam mi dywan w prezencie dali-tzn. nie policzyli :-D wiec 100 euro w prezencie bylo :-D Roller nie wiem czy znam... chyba nie bylam... ale do ikei jeszcze po narzute na lozko chce skoczyc...tylko chyba najpierw sie przejade po tych portach itp. i jak tam nie znajde fajnej to w ikei kupie bo mi sie tam taka brazowa podoba.. :-) wogole dodatki podobaja mi siw w höffner i w porta boskie sa..od wyboru i do koloru... ale faktycznie ceny maja co niektorych rzeczy zabojcze !!! ja juz mam takiego wkreta z ta ciaza ze juz normalnie czuje jak cos mi sie rusza :-D ocipieje normalnie :-D a lampe chcialabym np.cos takiego :-) jak w tym salonie :-) wcisnijcie na start Konkurs na Inspirujące Wnętrza – www.domoklik.pl albo taki komplet jak to.w tym stylu... nie do konca jest to jak ja chce ale ogolnie to to :-D Eglo 89175 AVES W1

Super jest ta lampa:-) w ogole caly ten salon superowy.
Ja wstalam jakas przymulona :baffled: ide dzisiaj w koncu do vodafone po nowe handy.
I musze troche do porozumienia z papierami dojsc...troche porzadku zaprowadzic,o ranyyy jak ja tego nienawidze robic,nie nadaje sie do papierkowej roboty:-D
lece bo mloda mranczy....

Pati daj znac co z ciaza;-)

Morgen :-)

Jolka moj mi nie zakupil testu:angry::wściekła/y: za to przyszedl sobie w srodku nocy jakos 02:30 bardzooo chwiejnym krokiem... ale dobrze ze nie przyniosl bo dzis nie mam nerwow na takie wiadomosci jak ciaza....
Chaba sie zalamie...a moje piersi to az krzycza ze bedzie tam mleko :-D alboi ja juz nie wiem...bo mam tak na maxa ujedrnione ze az ich nie poznaje...i bola okropnie...na okres zawsze bylo inaczej...podobni ale jednak czuje ze inaczej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry