tokareczek355
sierniowa mamusia
JOLKA a chrzciny byly w DE czy PL??
bo my w pl na wsi-tam zadko sa chrzciny wiec ksiadz se zarabia.Nie wspomne ile za pogrzeb tescia krzyknal!!!Ale robimy tam bo u mnie w bytomiu byloby ciezko-a poza tym w parafii istnieje jako panna:-)No i moj proboszcz ma jakies nauki przedchrzcielne,zaswiadczenia od chrzestnych-biurokracja.
Gratuluje autka!!!
A u mnie maly sukces-laurka pierwszy raz zasnela bez noszenia na rekach-w lezaczku
Dobranoc laseczki!!!
bo my w pl na wsi-tam zadko sa chrzciny wiec ksiadz se zarabia.Nie wspomne ile za pogrzeb tescia krzyknal!!!Ale robimy tam bo u mnie w bytomiu byloby ciezko-a poza tym w parafii istnieje jako panna:-)No i moj proboszcz ma jakies nauki przedchrzcielne,zaswiadczenia od chrzestnych-biurokracja.
Gratuluje autka!!!
A u mnie maly sukces-laurka pierwszy raz zasnela bez noszenia na rekach-w lezaczku

Dobranoc laseczki!!!

dostałam pozwolenie na prace w de ( legalnie ):-)
do tej pory byłam na swojej działalnośc czyli mialam swoją firme załozonąw Pl ale juz jej nie chce mic w Pl i nie chce już płacic żadnych ubezpieczen w pl. 
gdzie musze isc żeby miec jakies ubezpieczenie, i jakie sie lepiej opłaca panstwowe czy prywatne??? a i jeszcze pytanko pracpwała któras z was za 400euro basic ( to bez podatku) jak to wygląda z urlopami i ubezpieczeniami
:-(
przez popier****ny finanzamt...dzwonili,ze podatek za samochod z 2006 roku nie jest zaplacony a my juz nawet zapomnielismy co to za auto wtedy bylo,bo od tego czasu zmienilismy z 5 razy...(bo wysylali rachunki i upomnienia na adres,z ktorego sie daaaawno wyprowadzilismy)i w zwiazku z tym musze czekac az im kasa wplynie na konto wtedy z potrwierdzeniem wplaty trzeba do nich jechac i pokazac jak krowie na rowie,ze zaplacone i dopiero wtedy mozemy auto zameldowac!