• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Ja rowniez Wam zycze Zdrowych i Radosnych Swiat!

Dawno nie zagladalam, ale jakos tak wychodzi, jak sie pracuje:dry:. Do tego dopadla mnie jelitowka, wiec w ostatniej chwili czynilam przygotowania do Swiat:tak: Troche szkoda, ze w tym roku nie pojedziemy na swieta do Polski, dlatego zazdroszcze tym, co pojada i spotakaja sie z rodzinami.

A tak poza tym, chlopaki rosna i szaleja na maksa:-D. Jakos dajemy rade ich poskromic:-D

Hej...gdzie Wy sie wszystkie podziewacie?? Swieta,swieta i po swietach a Was ni widu ni slychu ;) wiekszosc chyba jeszcze z polski nie sciagla albo?? ;-)

Moi rodzice byli ...pojechali i juz o swietach dawno zapomnialam..teraz czekam na piatek :-D robimy impreze u tesciow ,na zaden bal sie nie wybieram...zreszta tesciowa ma w domu tyle miejsca ze tanczyc tez bez problemu mozna to poczuje sie jak na sali balowej...;-)mam zamiar sie ladnie ubrac i w ogole...ludzi duzo bedzie i bedziemy sie swietnie bawic :tak:
Wam tez zycze udanej imprezy sylwestrowej...

Pati slyszalam ,ze ponoc u Was pradu w Swieta nie bylo??:shocked2:

Szeczesliwego Nowego wszystkim zycze :-D:-D:-D
Troche pozno,ale lepiej pozno niz wcale ....

W ogole to ja tu ostatnio sama do siebie pisze :-D bo jakos przez Swieta watek calkowicie zdechl ...:confused::dry:

hej :)
Wczoraj wrocilam...na maxa chora od samego wyjazdu...wlasnie wrocilma jakas godzine temu od lekarza-oskrzela i antybiotyk...ogolnie zyc mi sie nie chce...poszlam dwa dni przed wigilia na piaskowanie zebow-jakas ***** nie dentystka mi to robila-amatorszczyzna po calosci...do dzis mam krwiaki doslownie na dziaslach...a to juz prawie dwa tyg.minely..wszystko w buzi pocharatane,kupilam sobie specjalny plyn...zobaczymy co to da...no i nie tylko dziasla pocharatane byly bo i usta mi zalatwila...utlukla bym babeeeee...czy wtej polsce to nie ma kompetentnych ludzi??????? Moj brat zlamal w sylwestra reke...doslownie kosc pekla na pol...a operacja dopiero jutro... z wielka laska dali mu w dzien zlamania leki przeciwbolowe... Mam dosc tej polski...ciesze sie ze jestem juz w domu...tylko burdel na maxa bo torby jeszcze czesciowo stoja...prania na maxa full :-D nie umiem sie odnalezc!!! za duzo laby bylo... ;9

Szczesliwego nowego :)))

Jolka u nas prad byl :)))

:-)Pati a co Ty mialas za pomysla by w PL do dentysty isc?? chcialas zaoszczedzic czy jak?? :-D ja z dentysta w PL mam bardzo zle wspomnienia i podziekuje...po stokroc wole TUTAJ zeby leczyc ...co prawda Ty nie bylas leczyc tylko jakies piaskowanie (w ogole nie wiem co to?) ale mimo to... dodam jeszcze,ze wspolczuje ...:-p
a co do chorubska to sie kuruj...herbatki sie napij zielonej z miodem (prawdziwym) i cytryna...rutinoskorbin sobie kupilas w PL?? i czosnek...na kanapeczke ;-) wiem,ze smierdzi ale to ponoc dobre lekarstwo.I skoncz z dietami...bo pewnie dlatego chorujesz :tak: trzeba dbac o siebie :-)

A co do pradu...to ja w polskiej tv slyszalam ze pradu nie bylo tam w Waszej okolicy...najpierw pomyslalam o mojej znajomej,ze biedna swieta bez pradu spedza a potem jeszcze mi sie przypomnialo,ze Ty tez do Tczewa jechalas...no ale skoro prad mieliscie to spoko :-)

No i wytrwalosci z tym rzuceniem palenia :-) juz Ci zazdroszcze...w ogole samego postanowienia....ja tez powinnam,aaaaleeee :-p za rok,moze dwa ...tymczasem jeszcze sobie troche popale,a raczej pokopce jak smok :oo2:

reklama
Co tu takie pustostany??? :-)

Jolka Tu place za oczyszczannie z kamienia 75 euro od osoby...ja i Adam to 150 euro...a w polsce to samo mozna zrobic 100 euro taniej...tyle ze do mojej super dentystki juz miejsca nie dostalam bo u njiej kolejki...i poszlam do jakiejs wiedzmy :-D no coz nastepnym razem wole zaplacic wiecej ;-) no a stowa droga nie chodzi...wole za to torebke sobie kupic albo inny drobiazg...

Dzis moj 6 dzien bez paierosa i wybily 29 urodziny :) 6 dzien to juz u mnie wielki sukces...nie powiem ciegnie ale nie dam sie 7 centymetrowemu syfowi :-) i takie za rok za dwa tow wiesz jeszcze za 10 lat bedziesz mowila... z reszta dla mnie to wazne bo nie smierdze juz fajami,zamiast na fajki bede miala wiecej na kosmetyczke...jutro chce skoczyc na pazurki :-) i pedicure :-)

co do Twoich sposobow na chorobe to przerabialam wszystko...ale niestety stanelo na antybiotyku-mam zapalenie oskrzeli...a we wtorek smigam na solarium wygrzac sie bo juz wieki nie byla.,..teraz nie moge bo antybiotyk biore...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry