• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati :-) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
Kurde...ja za niedlugo tez...27 skoncze ,szok :szok:
Nie moge wiecej pisac,bo mloda stoi i mi wyje,juz caly dzien mranczy :crazy: co usiade to zaraz przy mnie stoi i wyje a jak cos robie to sie grzecznie bawi :baffled:

reklama
Witam w nowym roku !!
ja dopiero dzis pozegnalam gosci swiatecznych hehe tesciow..
no i dzis robilam kinder party mojej corce..takze jestem padnieta
zabawa skonczyla sie po 18 a teraz male sprzatanko..
do tego zepsul mi sie laptop i musze zawiezc na gwarancje wrr...

Pati tobie wszystkiego naj naj na te urodzinki i zebys wytrzymala w swoim postanowieniu :tak::tak:caluski :-):-)

a ja za troszke 28 masakra coraz blizej 3 :-D:tak:i nie wierze ze mam juz taka duza corke w domu :-D

dobra uciekam do roboty..a potem czas na winko i relaksik :-):-)

a gdzie nasza dzuma??:baffled:

dobranoc :tak::tak:

Madzia najlepszego dla corci!! :-D
Wiecie...te moje 27 lat to mnie przeraza,bo ja kompletnie sie nie czuje na ten wiek :no: jak mialam 18 to czulam sie dorosla a te 27-latki to wydawaly mi sie STARE:-D
Dzis wiem,ze jak mialam 18 to bylam gowniara a miec 27 to sie jest mlodym..:-D:-D:-D
Tak jak Pati....skoncze 29 to zaczne o siebie dbac :-) wtedy to i chyba bede drugie bejbi planowac wiec rzuce palenie ;-)

wlasnie obalam winko ktora chce??
dzieciaki nie spia jak na zlosc hmm....nie spieszno im...

jola ja tez tak mam 18 to takie dorosle heh kiedys tak myslalam a teraz wydaje mi sie ze 19-20 lat to gowniarstwo hihi :tak::tak:..a ja w sumie hanie urodzilam majac 20 lat...

ty tu o drugim baby piszesz a ja nieraz mysle o trzecim :-D:-D ale to tak dopiero po 30 :tak::tak:..zobaczymy..

dobra ide pic dalej i atakowac chlopa :-D:-D

Spokojnej nocki i upojnej :tak::-D

Dzieki dziewczyny za zyczenia...ja to sie mlodo czuje-ale za to juz co raz mniej atrakcyjnie... musze sie wziasc ostro za siebie bo tyje normalnie w oczach mimo ze tyle nie jem...ale ostatnio mam problemy z trawieniem-no masakra jakas... zaczynaja sie problemy wieku sredniego :-D
Pomalowalismy w piatek przedpokoj :) jestem zadowolona z efektow...teraz tylko dodatki... nastepna idzie na obstrzal kuchnia :-)
byli tez na weekend tescie..popilismy troche ,bylo calkiem fajnie :-) Dzis 9 dzien bez fajki :)))) nawet do picia nie zapalilam-jestem z siebie dumna :)

helo laseczki.
Jestem wreszcie.wrocilismy w sobote wieczorem.
Podroz przezylam ale nie dalo sie w nosidelku-w wiekszosci Laura byla na rekach-wiem nie powinnam ale inaczej ciagle plakala.
Wody w twrmosie nabralam a mala tylko cycka chciala-kochane dziecko:-)
Laurka juz ochrzczona-"200 zl po starych pieniadzach-a po nowych to by bylo 200 euro"-to sa slowa ksiedza.
I po mimo ze mamy tylko cywilny to kazal nam isc do spowiedzi i komuni-powiedzial ze da nam dyspenze na ten dzien-nie wiem czy cos takiego istnieje.
Ale co to za ksiadz-poszlam do niego z kuzynka spisywac akt chrztu(bo ja bylam rownoczesnie chrzestna)-obie jestesmy karmiace a on wyciaga flaszeczke i kieliszki:szok: -nie powiem dobre bylo(maly lyczek)-ale jaki to przyklad??
Wszyscy zachwyceni moim dzieckiem-jestem dumna.
W swieta to prawie nigdzie nie chodzlam-wszyscy chorowalismy-normalnie szpital byl:od sraczek,wymiotow,przeziebien do oskrzeli.Naszczescie mala bala talko przeziebbiona.
Daje jej juz przecier jablkowy i kaszke-smakuje jej.I jak ladnie podnosi glowke:happy:
Bylam dzisiaj we frankfurcie-mialam miec rozmowe z anastazjologiem a tu sie okazuje ze lakarza nie ma i urzadzenie ktorym ma byc badana laurka akurat 17 ma miec WARTUNG i termin nam minie.Dzwonili do mnie zeby o tym powiadomic ale akurat bylismy w polsce:-(
pozdrawiam

witajcie dziewczynki :)

ja na razie mieszkam w PL ale mąż bardzo chce żebym zamieszkała w Berlinie . bardzo się boje bo jezyka nie znam a dzieci muszą do szkoły iść - a nie wiem od czego zacząć... jaka szkoła,czy mówią po polsku w razie ,,W'' a jeszcze chciała bym urodzić w niemczech i... jestem przerażona jak to ogarnąć

możecie rozwiać moje obawy ??
bedę wdzięczna

pozdrawiam

Gabinia po pierwsze do odwaznych swiat nalezy!!!! Dzieci szybko lapia...wiec tym sie nie przejmuj...bo napewno zalapia szybciej niz Ty...No a Ty jak kumata i wezmiesz sie to tez ogarniesz wszystko... Nie ukrywam ze tu zyje mi sie o niebo lepiej...w Berlinie jak i calych niemczech jest duzo polakow ...lekarzy ,polozne i inne gady wiec wrazie "w" dasz rade :-)

reklama
Czesc dziewczyny ostatnio pisalam mamy z berlina ale dowiedzialam sie od patrycji24berlin ze tu sie spotykacie ja juz niedlugo dolocze dowas nie moge sie doczekac teraz mieszkam w irlandi dlamnie to chory kraj sama niewmaie jak wyczymalam tu 3 lata masakra . Mam 3 corki klaudia 12 lat liwia 4 lata i maja 8 miesiecy mam 32 lata super faceta :) dziewczyny jak dlugo sie czeka zanim zalatwisz cokolwiek bo tu kase na dzieciaki benefid jako rodzinne czekalam rok chcialabym sie czegos dowiedziec o szkoly sie nie martwie mam modre dziewczyny :):)pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry