Hej :-) Witam nowe dziewczyny :-)
Co do szkoly i tego kiedy zaczyna sie rok szkolny...TU wakacje trwaja krocej niz w PL,ale za to maja wiecej tych przerw, jakies ''kartofel ferie'' ;-) zaraz po wakacjach sa...
Pati ja slyszalam,ze 0 % tluszczu to zero procent sensu ;-)ten tluszcz jest potrzebny by moc wchlaniac witaminy...i w ogole...ponoc te wszystkie produkty light to wiecej szkody niz porzytku z nich... ja tylko staram sie ograniczac zolty ser bo ten to ma tego tluszczu!! oj, ma!

ale mleko np. kupuje 3,5 % bo te odtluszczone to mi nie smakuje po prostu....zreszta wszystko co odtluszczone mi nie smakuje,wiec wszystko kupuje ''normalne'' ale jem z umiarem ;-)
A tak poza tym...u mnie sie kreci jako tako :-) moje nowe mieszkanko mnie troche rozczarowalo,bo wynioslam sie na wygwizdowo i nawet na spacer nie ma gdzie wyjsc,ale to tylko zima taka lipa...latem to tu bedzie pieknie :-)
A co do samego mieszkanka to jeszcze potrwa nim bedzie takie jakie ma byc...jeszcze duzo nie mamy pokonczone np. trzeba kominek obudowac,taras bedzie robiony dopiero na wiosne...lazienka jedna jest w ogole niedokonczona,rolet nie ma w oknach ...itp.itd

ale grund,ze NASZE i powoli sie zrobi ;-)