• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

powiem ci tak irlandia juz sie koczy mozna tak powiedziec ale chodzi mi bardziej tu opogode i ludzi ja tesz znam ludzi ktorzy nie nazekajo jak na wakacje do polski przyjezdzajo i chwalom sie jak im w irlandi dobrze a po wakacjach pracujo na dlugi ktore narobili sobie zeby pokazac w polsce jak im tu dobrze masakra szkoda slow ja wole wyjechac i bede miala blisko do polski :) wiem jedno jestem tu 3 lata i niechce juz wiecej tu siedziec . mieszkanie na wakacje bedziemy szukac pozdrawiam :)

reklama
Na tym watku akurat nie mamy...ale jest dzial na forum "kupie" i sprzedam"...

Liwka a co ogolnie robisz na codzien? kim jestes z zawodu?

Ja dzis zaczelam dzien od odstawienia mlodej do przedszkola,potem zakupy i zaraz jak ogarnelam w mieszkaniu wsiadlam na rowerek :;-) 35 min.dzis tylko bo zaczelo mnie cos w kolanie bolec...Na sniadanie Quark 0,01% z dzemem zaraz bede sobie serwowac plus kromka czarnegop chleba...Solidnie sie za siebie wzielam :-) wczoraj rygorystycznie tez bylo :-) i normalnie juz efekty widze... no i znowu kolejny dzien doi przodu bez papierosa :-)

Jolka a gdzies Ty sie podziala? helloooooo!!! :-)

Hej :-) Witam nowe dziewczyny :-)
Co do szkoly i tego kiedy zaczyna sie rok szkolny...TU wakacje trwaja krocej niz w PL,ale za to maja wiecej tych przerw, jakies ''kartofel ferie'' ;-) zaraz po wakacjach sa...
Pati ja slyszalam,ze 0 % tluszczu to zero procent sensu ;-)ten tluszcz jest potrzebny by moc wchlaniac witaminy...i w ogole...ponoc te wszystkie produkty light to wiecej szkody niz porzytku z nich... ja tylko staram sie ograniczac zolty ser bo ten to ma tego tluszczu!! oj, ma! :-D ale mleko np. kupuje 3,5 % bo te odtluszczone to mi nie smakuje po prostu....zreszta wszystko co odtluszczone mi nie smakuje,wiec wszystko kupuje ''normalne'' ale jem z umiarem ;-)

A tak poza tym...u mnie sie kreci jako tako :-) moje nowe mieszkanko mnie troche rozczarowalo,bo wynioslam sie na wygwizdowo i nawet na spacer nie ma gdzie wyjsc,ale to tylko zima taka lipa...latem to tu bedzie pieknie :-)
A co do samego mieszkanka to jeszcze potrwa nim bedzie takie jakie ma byc...jeszcze duzo nie mamy pokonczone np. trzeba kominek obudowac,taras bedzie robiony dopiero na wiosne...lazienka jedna jest w ogole niedokonczona,rolet nie ma w oknach ...itp.itd :sorry2: ale grund,ze NASZE i powoli sie zrobi ;-)

Jolka dopiescisz :-)
A co do tluszczu to owszem mozna jesc ale z umiarem...do 60 gram na dzien :-) jesli nie chcesz przytyc...a 30 gram jesli chcesz schudnac...a ja chce... no i ja tluszcze przeciez jem bo sa wszedzie...w pieczywie,margarynie ,nabiale i tysiacu innych rzeczy... ale ja go poprostu ograniczam...Wez sobie zobacz ile jest np.w jednym plasterku sera... kiedys sie tym nie interesowalam...ale teraz kiedy mi sie przytylo i juz nie jest tak latwo schudnac to patrze na to inaczej...i nie jem juz tego swinstwa.. ;)

Wiesz ja gdy chudlam to jadlam wszystko...nie zwracalam uwagi ile tluszczu w czym,jadlam nawet smazone i tluste rzeczy np.kotlety mielone albo zapiekanki grubo posypane serem :tak:;-) ale jadlam tylko 2 razy dziennie-sniadanie i pozny obiad no i przedewszystkim-duzo sie ruszalam.A teraz to ja tez musze uwazac...bo juz nie mam tyle ruchu po pierwsze a po drugie wiecej podjadam niz wczesniej...ale mi wystarczy ze zrezygnuje ze slodyczy , a przyjdzie wiosna ,wroci chec do zycia ;-) to mysle ze i slodkiego nie bedzie mi sie chcialo.N wiosne chce rower, dla malej te przyczepke i bede jezdzic...bo mam gdzie,wookolo sciezki rowerowe,jeziora...

Dobra ide gotowac ;-) watrobka dzisiaj ,wczoraj M kupil i to wieprzowaa ja wole drobiowa :dry: no ale coz... M uwielbia watrobke,duzo cebuli musi byc...ja tez zjem ale nie zebym ubustwiala :sorry:

A ja Cie podziwiam z tym,ze rzucilas palenie i jeszcze teraz diete trzymasz:tak: ja gdyby nie faja to bym jadla chyba caly dzien :-D w ogole dziwie sie,ze mi waga w miejscu stoi...bo ostatnio jem jakby na drugi dzien nic nie bylo do zjedzenia :shocked2::no:

uuuu jaki poważny temat - odchudzanie;)
ja w ciągu 2 miesiący schudłam 8 kg - ale przyczyną był ostry stres przez byłego ;/
ale byłam laska....:) niestety teraz znowu się zaokraglam i nie wiem kiedy to zgubię :-D:-D

hihih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry