Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja to w ogole mam problem zasnac w innym miejscu i zawsze jak dokads wyjezdzam to jestem niewyspana.
Gabinia znam to,bo ja przyjechalam TU ( do Niemczech) do siostry,ktora wyjechala ze swoim mezem z PL a po 3 latach sie rozeszli...( ona wrocila z dziecmi do PL)i tez-klotnie o dzieci,o widzenia z dziecmi,bo tak samo moj byly szwagier sie nie interesuje...tylko zabawki i glupoty dzieciom kupuje zamiast np. ciuchy albo ksiazki do szkoly,ale NIE od tego jest moja siostra a tata tylko od rozpieszczania...glupi twierdzi,ze skoro siostra poszla z innym to niech tamten im byt zapewni,ale to przeciez jego dzieci!! a ze im sie nie udalo to dlaczego dzieci maja na tym cierpiec?? moj byly szwagier jest beznadziejny.I tyle.
Dlatego wspolczuje Ci teraz tego wszystkiego...i mam nadzieje,ze jednak jakos dasz rade...

;-) i własnie poluje na jakąs fajną kurteczke dzinsowa albo ze skórki tylko nie wiem jeszcze jaki kolorek