• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
A ty co tak zmieniasz niki ?
Ja mecze kaca :-D moi wyjechali i wracaja jutro...ja powinnam zabrac sie za sprzatanie,pojechac po zakupy,zrobic sie na bustwo ale jakos mi sie nie chce :-D poki co lenia mam...ale jak sie wezme to polece jak strzala ;)))

witajcie laseczki :-D

u nas dzisiaj leniwy dzień
przywiozłam najstarszego syna z osrodka na weekend

a w pon znowu ciężki dzień - auto muszę zawieźć do naprawy bo kolektor mi pękł :baffled::szok:

ale wolne mam od pracy już więc zdążę wszystko załatwić :)

Klaudia oj to musialas komus ostro nagadac ;-) ja tez sie raz wypowiedzialam ostrzej w jednym z tematow ale dostalam ostrzezenie a nie od razu bana :-D

Pati jak zdrowko?;-) imprezka sie udala?
Gabinia ja widze Twoje zdjecie.

Ja na 15 jestem umowiona ze znajomymi na basen ,mloda jeszcze spi,wstanie to ubieramy sie i jedziemy.

dziewczyny mam wielką prośbę

czy wiecie moze o jakimś mieszkaniu w berlinie do wynajęcia ale w dobrej cenie
na start nie chcę więcej płacić niż 500 euro

proszę was o jakieś namiary :cool2::cool2:

hej laseczki.
mialam byc dzisiaj w klinice z laurka ale termin nam sie przesunal-akurat dzisiaj urzadzenia do badania przechodzi tüv-wartung.
Nastepny termin 21 lutego-szkoda bo zawsze to az miesiac pozniej-a chodzi o to zeby zalozyc aparaty jak najszybciej.Ale jestem dobrej mysl bo Laura tak glosno gaworzy i to caly dzien-lakarka w polsce powiedziala mi ze z regoly takie dzieci sa bardzo ciche-wiec to dobrze rokuje:-)
A w domu -masakra,mamy z chlopem ciche dni:wściekła/y:
Nie wiem o co ale sie obrazil i juz mija tydzien jak niegadamy-tylko sluzbowo.*******ca mozna dostac.Dobrze ze mam Laurke:-)
Wczoraj byla taka piekna pogoda-a tu dzisiaj taka mgla wiec zostaje w domu siedziec.
pozdrowionka dla was

reklama
IMG_3760.jpg a to my wczoraj na spacerku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry