• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Gabinia-glowa do gory-to TWOJE zycie!!! i z Twojej mamy strony nieladnie ze nie trzyma Twojej strony!!!! Nie mart sie...wszystko sie ulozy...milo ze Twoj facet jest z toba i cie potrafii pocieszyc...reszte mniej gleboko w dupie!!! bo zawsze obojetnie gdzie bedziemy i tak wracamy do swojego domu ,swoich dzieci....ja kiedys tez sie przejmowalam...a teraz wracam do domu,trzasne drzwiami i nic mnie nie obchodzi...a reszta niech sobie pogada ;)

reklama
Gabinia - nie przejmuj sie mama fakt nie ladnie postapila ale moze byla w szoku :baffled:..i musi sie oswoic z tym ze bedzie znowu babcia :tak::baffled:
ty sie ciesz malenstwem w brzuszku :tak:i nie stresuj tak bo ono to czuje...
masz kochane dzieciaczki wspanialego meza i niech tak bedzie a matka jeszcze cie przeprosi jak przemysli swoje zachowanie :tak::tak:takze glowa do gory...:tak::tak:

jolcia masz sie z tym zebem wspolczuje...co za sadysta hehe :wściekła/y::wściekła/y:

a my wrocilismy we wtorek z pl i powrocila szara rzeczywistosc hehe
i jazdy w przedszkolu z mlodym...:angry::angry:

Pati nie wiesz co u dzumy?? :baffled: zapomniala juz o nas??

Pozdrawiam wszystkie i milego wieczorku :-):-)

Hej dziewczyny padam dzisiaj na ryj!!! Jutro urodzinki mojego m ,mialam is dzisiaj spac o 20 żeby byc juto fittttt a ja dalej siedze na necie :) uzależnienie. Dzisiaj zakupki zrobiłam na jutrzejszą imprezke, ciasto też zrobione teraz musi odstac swoje min 12 godzin w lodówie a jutro od samego rana w garch:szok: i sprzatanie ok 17 imprezka i juz dzisiaj wiem ze w niedziele bede zdychac od nadmiaru drinków:-D:zawstydzona/y:.

Ja sie rejestrowalam na stronie pampersa ale de i nie dzwonili do mnie ani razu za to przysyłali mi mnóstwo kuponów ze znizkami na pieluchy i raz na kwartał ich gazetke z informacjami o rozwoju dziecka itp, jednym słowem warto i nic nie kosztuje :)) ja sie wszędzie rejestrowała (tzn w szpitalu dostałam wyprawke - różnych firm pieluchy próbki kremów dla dziecka itp i tam było pełno ulotek różnych firm min.pampers, hipp bebivita itp wszystko co bylo mozliwe do wypelnienia wypelniłam i poodsyłałam do nich i nie bylo miesiąca przez pierwszy rok żeby cos nie przyszło do nas albo próbki kosmetyków albo kaszek,raz przysłali mi nawet miseczke z łyzeczka :) ale nie pamiętam z której firmy
uciekam bo jutro długi dzien

witajcie
ja dzisiaj miałam niemiła rozmowe z matka.... zrobiłam jej laurkę z dziećmi i w podpisie wstawiłam zdjęcia dzieci i fasolki
a co się nasłuchałam jaka to ja głupia jestem i ze stara i bez mieszkania..... a ona siedzi na 3 pokojach i w d... ma wszystko
przykro mi się zrobiło ale niczego innego się spodziewać nie mogłam ale wiecie pryszła mi przez głowę głupia myś ..... ale na szczęście mąż powiedział zeby tego nie robić że powolutku damy radę ....

nie wiem co robić ;/

Hej...wszystko sie ulozy :-) niech Ci nawet takie glupie mysli przez glowe nie przechodza...Twojej fasolce juz serduszko bije :-) posluchaj sobie tej piosenki to moze glupie mysli Ci przejda :tak:
http://www.youtube.com/watch?v=O8HwJaDIKe0

Ostatnia edycja:
witajcie!!
Gabina-glowa do gory,wszystko bedzie dobrze:tak:
A no wlasnie ja sie nie rejestrowalam a dostalam wczoraj 1 pampersa z gazetka.A pare dni wczesnie z hippa probki kaszek:szok:
Bylasmy na szczepieniu-i wreszcie spokoj do roku-a potem nastepne.
U nas jeszcze kolki sie nie skonczyly a juz zabki ida-normalnie zwariuje:-)
teraz posprzatalam i mam chwile relaksu z kawa przed kompem:-) -poki laura spi...

Madzia nie ma pojecia co u Dzumy... nie mamy ze soba kontaktu....
Tokareczek -a karmisz piersia czy butelka? bo jak piersia to moze ma te kolki od twojej zlej diety... co lekarz na to ze tak dlugo...dla mnie to stanowczo za dlugo... bo do 3 miesiecy z tego co wiem dzieci przechodza kolki...

Co do ulotek to ja nigdy nie wypisuje-bo to zwykle wyludzanie danych od ludzi...potem sprzedaja to dalej ;-) te dwa euro zeby zaoszczedzic to mam to gdzies ;) sa promocje i mozna tez taniej kupic...

Magdalena27 jak tam po imprezie? zyjesz? :-) :-D

u nas dzis pogoda do dupy...szaro od rana do wieczora!!! zero slonca...a juz tak fajnie bylo..slonko i 14 stopni w plusie...
Jutro mam zamiar wyskoczyc na zakupy jakies...ostatnio mam szal na malowanie paznokci-wiec kupie sobie cala armie lakierow do paznokci :-D no i cos do ubrania by sie przydalo...no i prezent musimy dla znajomego kupic bo idziemy we wtorek na udrodziny...

i piersia i butelka.Ale nie moge zrozumiec tej mojej corci-dzisiaj np bardzo ladnie z cycka pila i bez placzu.Ale zauwazylam ze kaszke woli jesc lyzeczka niz z butelki:-)
Z butelki to tylko mleczko czasami.W nocy za to cycek caly czas.Zobacze jeszcze troche bo jak tak dalej bedzie to sie skontaktuje z lekarzem.
U nas tez dzisiaj nudno i szaro-pada snieg.
Ale za to malutka fanie spi i jest nawet grzeczna:-)

Pati no ja slyszalam,ze kolki to tak do 6 miesiecy a nie do 3... na szczescie moja nie przechodzila tego wcale...zreszta ja mialam i mam kochane,grzeczne dziecko. Chociaz ostatnio to ona AZ taka grzeczna nie jest ...mysle ,ze bunt dwulatka nas dopadl...bo jak czegos jej zabronie lub np. wygonie z lazienki to jest trzepanie nogami,kladzie sie na podloge i ogolna histeria :baffled: a poza tym jest dobrze,bo ja jestem mama z zasadami :-) Od poczatku nie mam z nia problemu ze spaniem,bo ona nigdy nie spala w naszym lozku(no moze 2-3 razy ale to jak byla malenka tak do miesiaca.) i od poczatku mamy swoj wieczorny rytual,ktorego nie ma prawa nic i nikt zaklocic...nawet przeprowadzka.
A odkad sie przeprowadzilsmy (tj. od poczatku grudnia) mala zamiast dwoch drzemek ma jedna ...tak okolo 13 ja klade i spi godzine do dwoch czasami nawet i trzy.Wieczorem zasypia przed 20 i wstaje zazwyczaj 7:30.

Ja co do kupowania to ostatnio glownie na ebayu siedze...bo teraz do miasta daleko a po drugie z mloda to nie sa zakupy...zreszta narazie to nic nie potrzebuje....i tak malo wychodze,ale przyjdzie wiosna to trzeba pomyslec o ladnych ciuszkach :-) o ile nie zrobi sie mnie + 10 kg. :-D

dzięki dziewczyny ze jesteście ze mną :)
Jolka nie dam rady posłuchać tej piosenki bo mój net baaardzo słaby ;/

szukamy ciągle mieszkania w B-nie zobaczymy co z tego szukania wyjdzie.....
ciągle jakieś nieprzyjemności mnie tu spotykają :wściekła/y:
jeju jacy ludzie są okropni ...jak tylko wyczują ze sama siedzę bo maż daleko wszyscy mają jakieś esy
a jak on w domu cisza....
już chce z tąd wyjechać

idę zaraz do ubezpieczalni bo w taką dziurę wpadliśmy ze dwa koła poszły się .....
zobaczymy co wywalczę

do wieczorka pa

reklama
Jolka a ja znowu pierwszy raz slysze zeby az do pol roczku dzieci mialy kolki :-D Moja miala chyba tylko raz albo dwa...

Dzis dala z siebie wszystko i spalilam 980 kcal.i 117 gram fettu :-)
Jak mloda wroci z kity smigamy na zakupy...chciaz szczerze po moich wyczynach dzisiejszych mam ochote walnac sie spac...zjadlam ogromna porcje salatki i zagryzlam sobie toffifee :-D

Gabinia na jakim osiedlu szukasz mieszkanka? upatrzylas cos?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry