• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Co tu taka stypa???????

Jolka urodziny sie udaly :) a jakze :) juz planujemy nastepne zgromadzenie bab z okazji dnia kobiet :-D
Z prezentow jestem zadowolona-gutschein,moj ulubiony perfum jean paul gautier,piekna orchidea,nawet korone i rozdzke dostalam :) i zajebiste kartki :-Dszczegolnie jedna mi przypadla do gustu-ta niewypisana :-D zapomialo sie kolezance ;-)
W weekend bedziemy jechali nowy zlew kupic do lazienki po sobie pekl :-D
Ja od wczoraj znowu praca...ale cos mi sie ciezko bylo wkrecic...

Gabinia co do mieszkania-to za 500 euro spoko dostaniesz-tylko pytanie w jakiej dzielnicy chcesz mieszkac... bo za 500 euro mozesz miec nawet 120 metrow...ale w mojej dzielnicy to juz tylko 40-50 ;-) no i jeszcze napisz ile pokoi itd.co dla Ciebie jest priorytetem..wogole wejdz sobie na jakies stronki z imobiliami i szukaj...w Berlinie jest full pustych mieszkan...

Tokareczka szkoda ze Wam ten termin sie tak przesunal...bo w sumie nie wasza wina a tak dlugo musicie czekac...no ale widze ze w dobrym kierunku jak mloda tak sobie gawozy wszystko idzie i niech tak bedzie :)

reklama
no rzeczywiscie cos tu ucichlo:tak:
Pogoda taka do dupy-przynajmniej u mnie ze nic sie ie chce-najchetniej to bym zasnela jak niedzwiedz:-)
Ale trzeba sie dzieckiem zajac-a to straszna z niej maruda:-)-nadal ja mecza kolki(juz nie tak jak kiedys)ale jednak wiec marudzi przy jedzeniu.Spac za dnia tez nie chce-zamiast raz porzadnie sie wyspac to ona sobie drzemki 15 minutowe urzadza.Ale poza tym to jest kochana:tak:
Spadam bo sie o cos upomina:-)

witajcie .... ja padam ... mój stan doprowadza mnie do lenistwa na maxa ;(

byłam u lekarza dzidzia super się rozwija zerducho mocno wali ... jest super

Patrycja tak myślę ze 3 pokoje tak do 60m by mi starczyło a co do dzielnicy mi obojętnie tylko zeby może w szkole ktoś po polsku mówił albo zeby były polskie dzieci bo ja nie mówię po niemiecku i nic wiedzieć nie będę

No to wedding,Spandau,Neukölln...jak juz bym miala wybierac to Spandau bo dwa pozostale to owszem polakow duzo ale i tez turasow...i nie recze co Ci sie z dziecmi stanie...wiem ze czesto dzieci sa tam bite i maltretowane ...tzn.polskie dzieci przez moslemskie...
W Spandau jest calkiem fajnie i to kolo mnie niedaleko :)
Ja dzis ostro pracowalam od 12:00 do teraz z malymi przerwami...glodna jak wilk jestem :-D ale juz nic nie jem...chyba za to dina sobie strzele ;)

hej laseczki
czy rejestrowala sie ktoras z was na stronie pampersa zeby otrzymywac probki i kupony?
bo sie zastanawiam-ale nie chce zeby mi potem do domu wydzwaniali z pytaniami i propozycjami.
Warto?

Hej...
W Berlinie w dzielnicy neukölln mieszka moja siostra :-) wybieram sie do niej i ona do mnie ale jakos spotkac sie nie mozemy :-D no kurde 600 km. mamy do siebie.
Ale mysle,ze na wiosne wybiore sie do niej na weekend.

Poza tym u mnie nudy...zjadlam dzisiaj pol swiatecznego mikolaja z czekolady:szok:
Mialam napad :-D:-D:-D to chyba z tych nudow...ciagle chodze i wesze i cos bym zjadla :angry: brzuch juz nie ten co dwa miesiace temu...bo ja jak tyje to glownie na brzuchu to widze...

Tokareczek ja tez sie nie rejestrowalam...wiec wez sobie to odpusc...bo przysla Ci pewnie raz dwa pampy i tyle...z mnostwem ulotek.

A!! i bylam z mala na szczepieniu i tak histeryzowala,ze szok....taki byl placz,ze az sie dlawila :no:a potem ryczala o paluszka...bo moja lekarka ma na biurku herbatniki i paluszki dla dzieci...ta jednego paluszka sobie do buzi wepchnela(bo glodna byla) i zaraz chciala nastepne...a mi glupio bylo,ze moje dziecko takie wyglodniale...ale tak akurat trafilo z tym szczepieniem w godzinie jej podwieczorku.:sorry:

A no i jeszcze zapomnialam o jednym...bylam u nowej dentystki wczoraj i mi powiedziala,ze moja koronka jest zrobiona ''na odpie*dol'' ...i musze isc poprawic...u tej nowej to w ogole super kilmat,babka bardzo mila itp. a u tego mojego sadysty co mi te koronke wstawial to wlasnie od razu wialo niemila atmosfera i ja zdziwiona bylam,ze on mi zeba w 15 minut wstawil! no wstawil...byle jak :wściekła/y: a skoro byle jak to teraz bedzie poprawial...:crazy: i niech nie mysli,ze mu za to zaplace :crazy: bo to i moje nerwy i moj bol zapewne...ja mam klej wrosniety juz w dziaslo,wiec ja nie wiem jak on bedzie to poprawial....:eek:

Ostatnia edycja:
Jolka ale masz jazde z tym zebem...ja na szczescie trafilam na swietnego dentyste...walczy do konca o zeby..i nigdy nic na odpier*dol ;-)

Zaraz przyjdzie do mnie kosmetyczka...musze jeszcze namalowac oczy :-D co nie bede straszyla od rana ;) sprzatniete mam,pranie sie pierze...mloda jeszcze w lozku oglada bajke...przeziebiona jeszcze wiec ciesze sie ze lezy a nie lata ;)
bede pozniej...zagladajcie tu czesciej bo stypa!! :-D

reklama
witajcie
ja dzisiaj miałam niemiła rozmowe z matka.... zrobiłam jej laurkę z dziećmi i w podpisie wstawiłam zdjęcia dzieci i fasolki
a co się nasłuchałam jaka to ja głupia jestem i ze stara i bez mieszkania..... a ona siedzi na 3 pokojach i w d... ma wszystko
przykro mi się zrobiło ale niczego innego się spodziewać nie mogłam ale wiecie pryszła mi przez głowę głupia myś ..... ale na szczęście mąż powiedział zeby tego nie robić że powolutku damy radę ....

nie wiem co robić ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry