patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Co tu taka stypa???????
Jolka urodziny sie udaly
a jakze
juz planujemy nastepne zgromadzenie bab z okazji dnia kobiet 
Z prezentow jestem zadowolona-gutschein,moj ulubiony perfum jean paul gautier,piekna orchidea,nawet korone i rozdzke dostalam
i zajebiste kartki
szczegolnie jedna mi przypadla do gustu-ta niewypisana
zapomialo sie kolezance ;-)
W weekend bedziemy jechali nowy zlew kupic do lazienki po sobie pekl
Ja od wczoraj znowu praca...ale cos mi sie ciezko bylo wkrecic...
Gabinia co do mieszkania-to za 500 euro spoko dostaniesz-tylko pytanie w jakiej dzielnicy chcesz mieszkac... bo za 500 euro mozesz miec nawet 120 metrow...ale w mojej dzielnicy to juz tylko 40-50 ;-) no i jeszcze napisz ile pokoi itd.co dla Ciebie jest priorytetem..wogole wejdz sobie na jakies stronki z imobiliami i szukaj...w Berlinie jest full pustych mieszkan...
Tokareczka szkoda ze Wam ten termin sie tak przesunal...bo w sumie nie wasza wina a tak dlugo musicie czekac...no ale widze ze w dobrym kierunku jak mloda tak sobie gawozy wszystko idzie i niech tak bedzie
Jolka urodziny sie udaly

Z prezentow jestem zadowolona-gutschein,moj ulubiony perfum jean paul gautier,piekna orchidea,nawet korone i rozdzke dostalam
szczegolnie jedna mi przypadla do gustu-ta niewypisana
zapomialo sie kolezance ;-)W weekend bedziemy jechali nowy zlew kupic do lazienki po sobie pekl

Ja od wczoraj znowu praca...ale cos mi sie ciezko bylo wkrecic...
Gabinia co do mieszkania-to za 500 euro spoko dostaniesz-tylko pytanie w jakiej dzielnicy chcesz mieszkac... bo za 500 euro mozesz miec nawet 120 metrow...ale w mojej dzielnicy to juz tylko 40-50 ;-) no i jeszcze napisz ile pokoi itd.co dla Ciebie jest priorytetem..wogole wejdz sobie na jakies stronki z imobiliami i szukaj...w Berlinie jest full pustych mieszkan...
Tokareczka szkoda ze Wam ten termin sie tak przesunal...bo w sumie nie wasza wina a tak dlugo musicie czekac...no ale widze ze w dobrym kierunku jak mloda tak sobie gawozy wszystko idzie i niech tak bedzie

brzuch juz nie ten co dwa miesiace temu...bo ja jak tyje to glownie na brzuchu to widze...
a potem ryczala o paluszka...bo moja lekarka ma na biurku herbatniki i paluszki dla dzieci...ta jednego paluszka sobie do buzi wepchnela(bo glodna byla) i zaraz chciala nastepne...a mi glupio bylo,ze moje dziecko takie wyglodniale...ale tak akurat trafilo z tym szczepieniem w godzinie jej podwieczorku.
a skoro byle jak to teraz bedzie poprawial...
i niech nie mysli,ze mu za to zaplace