• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

No laski tluszcz to nie tylko kg.na plusie ale w przyszlosci zapchane zyly...a co za tym idzie? zawaly,udary mozgu itd...ja wole unikac tych rzeczy i za wczasu o siebie zadbac niz dopiero jak mnie bedzie dopadalo jakies ostre cholerstwo ;)))
Ja bylam ubezpieczona w Aok..panstwowo...ale od tego miesiaca bede ubezpieczona prywatnie...tez w aok chyba... jakie skladki to nie wiem..ale prywatnie na nas trzech bedziemy cos placic ok 350 euro...

reklama
a ja mam doła.....
dobrze ża mam Was to się wygadam.....

wiecie ja nie mam w nikim poparcia w decyzji o wyjeździe do B.
moja matka walczy o wyłączność do dzieci nawet jak ojciec je chce zabrać np teraz na ferie bo ona urlop wzięła ....( z niego też kawał H... jest)
jestem w ciąży i tylko koleżanki wiedzą... matce nie umiem powiedzieć.... ciągle coś jej nie pasuje;(

zbieram papiery do sądu o zgodę na wyjazd dzieci....
babcie zabrali do szpitala ma raka przełyku.....
qrcze same nieszczęścia....

nie umiem tego ogarnąć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gabinia patrz na siebie,dzieci i swoja druga polowe...reszte zotaw samym sobie...wiem ze sie martwisz..ja tez sie martwie o rozne rzeczy..o rodzine..ale najlepiej wychodze jak pracuje na swoje...i o swoje gniazdo walcze...jak zaczynam pomagac rodzince to oni inne wymagania maja,inne perspektywy,inny poglad..i zaczynaja sie schody...najlepiej jak kazdy zajmuje sie swoim...trzymam kciuki za ciebie...nie boj sie przyszlosci..kiedys bedziesz sie cieszyla ze wyrwalas sie z polski!!!!!!!!!

No laski tluszcz to nie tylko kg.na plusie ale w przyszlosci zapchane zyly...a co za tym idzie? zawaly,udary mozgu itd...ja wole unikac tych rzeczy i za wczasu o siebie zadbac niz dopiero jak mnie bedzie dopadalo jakies ostre cholerstwo ;)))
Ja bylam ubezpieczona w Aok..panstwowo...ale od tego miesiaca bede ubezpieczona prywatnie...tez w aok chyba... jakie skladki to nie wiem..ale prywatnie na nas trzech bedziemy cos placic ok 350 euro...

Pati :-) te choroby ,o ktorych piszesz dotycza zaniedbanych grubasow-tak mysle...ja nie jem codziennie fast food'ow ani zadnych golonek ociekajacych tluszczem...a ze pozwole sobie na ''normalny'' obiad? ;-) niestey ...moj M potrzebuje porzadnie zjesc,bo pracuje ciezko,fizycznie...nie dla niego krewetki i salata :-D

My jestesmy ubezpieczenie w gother ...prywatnie oczywiscie i cos ponad 350 € wychodzi.

hej hej laseczki ale mnie dlugo tu nie bylo, po prostu brakuje mi czasu:/ a jak mam go troszke to szybko na fb tylko wskakuje :) ale nie zapomniałam o was :))

Jolcia ale ci zazdraszczam:tak: że jestes juz na swoim a my na wynajętym ale pod koniec roku pomyslimy o jakims własnym domku tak do 200000 euro max, ale nie bedziemy go bydowac sami tylko juz postawiony, nowy chcemy o cos w tym stylu :

5 Zimmer Einfamilienhaus zum Kauf in Straubing mit ca. 440 qm Grundstücksfläche (ScoutId 58555058)

malujesz ściany i wnosisz meble :)) tylko najpierw musimy sie rozejżec za kredytkiem a nie bedzie łatwo pewnie :/ ale miesieczna ratka kredytu wyniosła by nas tyle co teraz za wynajecie mieszkania a denerwuje mnie to ze nie jestem na swoim a remontu typu kafelki w łazience albo nowa kuchnia o nie co to to nie nie mam zamiaru komus tego zostawiac później

Kurcze mój Szymon chodzi do tego przedszkola juz 4 miesiące idzie chętnie ale... nie za bardzo chce po niemiecku mówic mówi do pań wszystko po polsku i nikt go nie rozumie po niemiecku mówi tylko jak chce do toalety albo jeśc i pic, z dziecmi też sie za bardzo nie chce bawic zawsze stoi z boku i tylko obserwuje :-(:-( żal mi jego ale musi chodzic:-(:-( ma trzy lata żeby załapac a potem szkoła:szok::szok::szok:

Gabina ja tez byłam w ciązy jak przyjechałam do de:szok: to juz 3,5 roku temu i za chiny ludowe bym nie chciala wracac do pl nawet jak by mi ktos zapłacił!!! Byłam ubezpieczona w Pl a rodziłam tu na Karte europejską i nic nie płacilam, dalej nie mam ubezpieczenia w de mójm tez nie ma do lekarzy zawsze chodzimy z kartą i nigdy nic nie płace nawet za dentyste

Pati gratulejszon tyle dni bez fajeczki :) szacun dla Pani!!! ja teraz kopce dużo ale to stres bo jak byłam w Pl wycinali mi znamie na plecach taki cm pieprzyk i jutro mają mi przysłac wyniki badania histopatologicznego juz nie wiem co mam z sobą zrobic z nerwów a mam jeszcze 3 znamiona do usunięcia, schudłam w 2 tyg 4 kg ze stresu a jem jak słoń!!! Teraz poluje na eBay Kleinanzeigen | Kostenlos. Einfach. Lokal. Anzeigen gratis inserieren mit eBay Kleinanzeigen na fajnego crosstrainera i tez zaczynam cwiczyc bo cos moje posladki się poddały przyciąganiu grawitacyjnemu i są coraz bliżej ziemi :szok::-D a w czerwcu wakacje a no i dupa z ciepłych krajów, dermatolog powiedzial NIEEEEEEEEEEE i jedziemy 15 czerwca do pobierowa i mam nadzieje że bedzie ciepło ale bez słońca:cool::cool:

Magdalena czy o tą kartę wniosek się składa do NFZtu?
czytałam że wnioski na wyjazdy turystyczne są ... nie bardzo rozumiem ....

od poniedziałku zaczynam walkę w sądach ;) trzymajcie kciuki ;)

a 21 odwiedzę Berlin ;)muszę z naszym doradcą porozmawiać żeby wszelkie wątpliwości moje rozwiał
a powiedzcie mi gdzie jest jakiś polski kościół w B-nie moze i tam rozwieje moje dylematy ;)

Hello :)

Magda mialam kiedys crosstrainer ale po jakims miesiacu sprzedalam :-Doczywiscie ze strata...ale szczerze to rowerek jakos mi lepiej przypasowal...no i mniejszy jest...No ale to juz kazdy musi sam wiedziec co woli :9 ja myslalam ze bee wolala crossa a jednak rowerek lespszy...
No i fajnie ze sie na kupno domu decydujecie :)Zagladaj tu czesciej :))))

Gabinia napewno jest jakis polski kosciol ale ja nie wiem bo nie chodze..ale slyszalam o mszach po polsku..musialabys poszukac w google..
Wczoraj wypilam czerwone wino...i dzis czulam sie masakra...spalam sobie trzy godziny po poludniu...a mialam polozyc sie na godzinke :-D a za chwile czeka mnie kopa prania do skladania-brrrrr-nienawidze tego...

Jolka nie tylko grubasow tycza sie te choroby..znam juz dwie osoby przed 40-stka ktore mialy zawal...niestety..a. slysze co raz czesciej...
My nie jemy tylko krewetek i salaty..ale np.nie uzywam do smazenia oleju,nie jemy panierowanych kotletow itd.tylko robie np.piers z kurczaka na rozne inne sposoby ktore nie maja w sobie tyle fettu... :) no i duzooo jemy ryb..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry