hej hej laseczki ale mnie dlugo tu nie bylo, po prostu brakuje mi czasu:/ a jak mam go troszke to szybko na fb tylko wskakuje

ale nie zapomniałam o was

)
Jolcia ale ci zazdraszczam

że jestes juz na swoim a my na wynajętym ale pod koniec roku pomyslimy o jakims własnym domku tak do 200000 euro max, ale nie bedziemy go bydowac sami tylko juz postawiony, nowy chcemy o cos w tym stylu :
5 Zimmer Einfamilienhaus zum Kauf in Straubing mit ca. 440 qm Grundstücksfläche (ScoutId 58555058)
malujesz ściany i wnosisz meble

) tylko najpierw musimy sie rozejżec za kredytkiem a nie bedzie łatwo pewnie :/ ale miesieczna ratka kredytu wyniosła by nas tyle co teraz za wynajecie mieszkania a denerwuje mnie to ze nie jestem na swoim a remontu typu kafelki w łazience albo nowa kuchnia o nie co to to nie nie mam zamiaru komus tego zostawiac później
Kurcze mój Szymon chodzi do tego przedszkola juz 4 miesiące idzie chętnie ale... nie za bardzo chce po niemiecku mówic mówi do pań wszystko po polsku i nikt go nie rozumie po niemiecku mówi tylko jak chce do toalety albo jeśc i pic, z dziecmi też sie za bardzo nie chce bawic zawsze stoi z boku i tylko obserwuje :-

-( żal mi jego ale musi chodzic:-

-( ma trzy lata żeby załapac a potem szkoła

Gabina ja tez byłam w ciązy jak przyjechałam do de

to juz 3,5 roku temu i za chiny ludowe bym nie chciala wracac do pl nawet jak by mi ktos zapłacił!!! Byłam ubezpieczona w Pl a rodziłam tu na Karte europejską i nic nie płacilam, dalej nie mam ubezpieczenia w de mójm tez nie ma do lekarzy zawsze chodzimy z kartą i nigdy nic nie płace nawet za dentyste
Pati gratulejszon tyle dni bez fajeczki

szacun dla Pani!!! ja teraz kopce dużo ale to stres bo jak byłam w Pl wycinali mi znamie na plecach taki cm pieprzyk i jutro mają mi przysłac wyniki badania histopatologicznego juz nie wiem co mam z sobą zrobic z nerwów a mam jeszcze 3 znamiona do usunięcia, schudłam w 2 tyg 4 kg ze stresu a jem jak słoń!!! Teraz poluje na
eBay Kleinanzeigen | Kostenlos. Einfach. Lokal. Anzeigen gratis inserieren mit eBay Kleinanzeigen na fajnego crosstrainera i tez zaczynam cwiczyc bo cos moje posladki się poddały przyciąganiu grawitacyjnemu i są coraz bliżej ziemi

a w czerwcu wakacje a no i dupa z ciepłych krajów, dermatolog powiedzial NIEEEEEEEEEEE i jedziemy 15 czerwca do pobierowa i mam nadzieje że bedzie ciepło ale bez słońca