kicia76
Wrześniowe mamy'08
Pscola to chyba zajecia dla dzieci co nie mowia po niemiecku, albo słabo sie porozumiewaja. Zapytaj wychowawczynie z przedszkola czy mu to jest potrzebne.
Syn znajomych miał takie zajecia ale w ramach przedszkola, miał 4 lata jak przyjechali. Do szkoly poszedl normalnie bez datkowych cerygieli.
Syn znajomych miał takie zajecia ale w ramach przedszkola, miał 4 lata jak przyjechali. Do szkoly poszedl normalnie bez datkowych cerygieli.

Daleko ode mnie mieszkasz, bo ja niedaleko Otmarschen i Altona. Ja mam lekarza niemieckiego niedaleczko od siebie i jestem zadowolona, a polskiego, to chyba by w internecie trzebabylo poszukac. Mojego syna rodzilam w AK Altona, tam gdzie pracuje moj maz bo i po drodze bylo
;-) W kazdym razie, gdyby wowczas wypadl mu dyzur zszedl by do mnie

) to jedna lyzeczke zjadla i zaraz cala zawartosc zaladka wyladowala na mnie wiem odczekam jeszcze z eksperymentowaniem, a tak pozatym to ciagnie jeszcze piers ale tak marzy mi sie jeszcze ze dwa miesiace piersia karmic i potem odzwyczajac i na butelke i jedzonko "z innej beczki" przejsc ale czy ta moja mala kaprysnica zechce butelke oto jest pytanie?kupilam przeroznhe kubeczki moze z tych niekapkow zacznie ale jak narazie gryzie je zamiast ciagnac z nich zawartosc.eh ale sie rozpisalam dobra niezanudzam was ...
;-);-)