Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
:-):-)
:-)
, mojego naroznika wolała bys nie widziec taki wymalowany, własnie szukam nowego ale nic mi nie pasi

mój m powiedzial ze sa 2 paskudne i nie bedzie jakas kukła wisiała w pokoju!!!!!!!!!!! a mi sie nic innego nie podoba
:-(
czulam sie jak by wszyscy sie na moje rece gapili, dobra spadam cos zjescccccccccccccccDziadek odszedl dzis w nocy............:--
-(

A tak na serio to nie zazdroszcze i trzymam kciuki zeby udalo Ci sie cos sensownego znalezc.
Lenke strasznie gazy mecza. Nie pomagaja masaze, sab simplex ani woda koperkowa. Wyje mi biedna i zwija sie z bolu tak ok. 2 godziny po jedzeniu a brzuch ma jak kamien. Normalnie nie wiem jak jej pomoc 

Polozna tez juz rozlozyla rece i mowi ze trzeba to po prostu przejsc i tyle. A najgorsze jest to ze mala caly czas sie wierci, kopie wiec stara sie sama jakos z tym pomoc a tu nic nie wychodzi...masakra jakas....

...a gdybay lefaxu sprobowala???
. u nas zimno jak cholera!!!

, jutro mykam na swiateczne zakupki bo mam wolne

i wymysliłam ze zmienie wszystkie ozdoby na choinke:-):-):-), w tamtym roku były filoletowe i złote a wtym roku czaje sie na czerwień;-):-)
:-)a tak z innej beczki, to co to jest ten falubazik.