anka26_x_07
Mama Laury :)
Zle wspomnienia zawsze pozostaja to zrozumiale.No to oby fasolka sie zagniezdzila.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, jest juz teraz tyle srodkow wspomagajacych, przyspieszajacych porod, usmierzajacych bol, dodatkowo tutaj polozne naprawde potrafia sie toba zajac, wiadomo troche nacierpiec sie trzeba, ale warto dla tego pierwszego spojrzenia, placzu, co tu gadac, same wiecie...:-)
chyba ze naturalny porod jest niemozliwy, to juz inna sprawa:-(

. Chcialabym rodzic sn, no plus znieczulenie
, ale jak sobie przypomne to brrr. A piec godzin to zachecajaca opcja
. Tyle ze karmie i nie zajde tak dlugo jak nie odstawie malej
.Wlasnie minelo mi 18 miesiecy bez okresu

i sie nie zastanawialam nad tym ale pomysl w zabawe cieplo/zimno swietny.
... a gralas kiedys w makao, nie wiem czy tak to sie pisze,czy wszedzie tak to sie nazywalo, sa specjalne karty (podejrzewam ze na potrzeby dzieci stworzone, bo ja gralam normalnymi ) rozdaje sie chyba po 7 szt. trzeba dopasowac figura, albo kolorem do karty lezacej, jezeli nie masz to ciagniesz, sa karty ktore zmieniaj kolor, albo powoduja ze jak nie masz tej samej karty to stoisz kolejke , albo bierzesz wieksza ilosc karti takie tam inne rzeczy...duzo by opisywac, najlepiej zobaczyc jak to funkcjonuje, dla dzieci to fajna zabawa :-)