neczka88-19
Zaangażowana w BB
Heja.
Ja normalnie jestem padnięta po tym weekendzie, świąt nie odczułam, pewnie w PL byłoby inaczej... To byliśmy u znajomych, potem oni u nas...Wczoraj wieczorem padłam jak kawka... haha i niedawno się obudziłam. :-) Obiadek mam gotowy, więc dzisiaj cały dzień lenistwo!
Co do tych znajomych w DE, to wydaje mi się, że tu Polak dla Polaka jest gorszy niż Niemiec, już się nie raz spotkałam z fałszywością naszych rodaków, mam tu tylko jedną koleżankę Polke. Tu Polak, Polaka utopił by w łyżce wody.
Więcej można się spodziewać dobroci od Obcokrajowców.

Ja normalnie jestem padnięta po tym weekendzie, świąt nie odczułam, pewnie w PL byłoby inaczej... To byliśmy u znajomych, potem oni u nas...Wczoraj wieczorem padłam jak kawka... haha i niedawno się obudziłam. :-) Obiadek mam gotowy, więc dzisiaj cały dzień lenistwo!
Co do tych znajomych w DE, to wydaje mi się, że tu Polak dla Polaka jest gorszy niż Niemiec, już się nie raz spotkałam z fałszywością naszych rodaków, mam tu tylko jedną koleżankę Polke. Tu Polak, Polaka utopił by w łyżce wody.
Więcej można się spodziewać dobroci od Obcokrajowców.
:-) Ale ja się bardziej czuje w rudy-czerwony niż rudy rudy .Końcówki sobie zrobiłam już typowo czerwone zeby się fajnie mieniły . Ja mam swojego przyjaciela geja który w moim mieście ma najlepszy zakład i ogólnie ma chłopak smykałkę. Muszę zawsze tylko zaznaczać że obcinamy tylko końcówki bo czasami mi zrobił taką fryzurę że potem tego ułożyć w domu nie miałam tak jak on w zakładzie. Zrobił mi teraz po farbowaniu zamiast odżywki keratyne w ampułce i bardzo jestem zadowolona , muszę w fryzjerskim sobie kupić jakiś zestaw tych ampułek bo fajnie odżywiły mi włosy . Myślę że taką kuracje raz na tydzień po myciu zamiast odżywki jak bym dała to fajnie odżywione włosy by się zrobiły . 

No a potem obiecalam francom malym ze do mcdonalsa pojada...