Zobacz załącznik 846902
Sara skończyła 2 miesiąceRośnie jaka drożdżach ale absorbuje cały mój czas. Wieczorem padam nie mam siły. Ale jest kochana brzuszek mniej boli wiec jestem spokojniejsza
![]()
Prześliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobacz załącznik 846902
Sara skończyła 2 miesiąceRośnie jaka drożdżach ale absorbuje cały mój czas. Wieczorem padam nie mam siły. Ale jest kochana brzuszek mniej boli wiec jestem spokojniejsza
![]()
Dziękuję za słowa otuchy. Działam cały czas. Liczę że się uda. ZobaczymySarunia prześliczna, popatrz już ma 2 miesiące ale ten czas leci
Małaczarna82 widzisz porób jak najwiecej badań, ja wiem kosztują ale w naszych przypadkach musimy wiedzieć o sobie jak najwiecej. To usg też mozesz zrobić, choć powiem Ci że sama widzisz kazda z nas tu wychodziła z tego samego miejsca co Ty, zobacz pierwsze strony wątku, teraz mamy już Gosie, Vivkę, Sarunię, Zosię czekamy na pierwszego chłopca na Nikusia . Udaje sie tylko znajdź takiego lekarza co coś o tych mutacjach wie, choć by cokolwiek.
@karolinaao co tam u Was słychać? jak nasza mała ślicznotka ?
) Link do: Galeria BB Brzuszki 2018