• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Hajmal ja tez trzymam Kciuki ;)
Ni_kusia
a ty jak się dziś nam czujesz???

Mnie chyba zaczyna pobierać jakieś przeziębienie .... Córcia ostatnio co chwile cos przynosi z przedszkola :(

U mnie bez zmian....Już męża zatrudniłam do pomocy i nic:( Ciągle bolą mnie piersi, nawet się nie zmniejszyły, podbrzusze pobolewa - flustrujące to jest. Ale czekam dalej. Za nic w świecie nie chcę zabiegu...

Ja myślę, że musisz poczekać, to tak z mojego doświadczenia powiedzieli mi w szpitalu że jesli mi nie zrobią czyszczenia to będę jeszcze 2 tygodnie chodzić i się czyścic i dokładnie tyle chodziłam i czyściłam się pomimo to że zrobili zabieg. Zabieg bez sensu był zabieg.

Ostatnia edycja:
Na przeziębienie dobry jest syrop z cebulki i cukru szczególnie gdy kaszel występuje, no i herbata z cytryną i sokiem malinowym. Słyszałam też, że w ciązy można brać naturalną witaminę C no i preparaty *spam* które sama stosowałam, też dają radę. Ze względu na mdłości może być to nie do zniesienia ale może znajdziesz coś co Ci w miarę będzie odpowiadać. Grunt, żeby pomogło. Dużo odpoczynku, leżenie pod kocykiem i będzie lepiej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry