reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Skup się na synku a zaraz będzie miał rodzeństwo, zobaczysz :) ja tak się skupiłam na mojej córce, że musiałam iść się z nią kąpać, bo płakała gdy chciałam wyjść z pokoju bez niej

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Pierwszy raz w życiu doświadczyłam czegoś takiego... przed chwilą w toalecie dosłownie wypadły ze mnie dwa gluty (nawet nie wiem jak to nazwać ). Miały konsystencję kurzego białka ale zabarwione bardzo delikatnie na brązowo. To może być śluz owulacyjny? Takiego koloru? Dzisiaj jest 11dc. Zestresowałam się [emoji14]

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Pierwszy raz w życiu doświadczyłam czegoś takiego... przed chwilą w toalecie dosłownie wypadły ze mnie dwa gluty (nawet nie wiem jak to nazwać ). Miały konsystencję kurzego białka ale zabarwione bardzo delikatnie na brązowo. To może być śluz owulacyjny? Takiego koloru? Dzisiaj jest 11dc. Zestresowałam się [emoji14]
Tak to śluz owulacyjny teraz przez tydzień ostre starania !!! To jest właśnie ten śluz o którym pisałam

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Ja czekam właśnie na taki śluz kochana u mnie jest zawsze czysty nie zabarwiony ale bardzo często występują plamienia podczas owulacji oby się udało kochana !!!

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Ja tak miałam w tym miesiącu ale po okresie tzn okres się skończył jeden dzień przerwy a na drugi dzień sluz, a że dni płodne zaczynają mi się zaraz po okresie to mogły to być resztki które się zatrzymały i poszły wraz ze sluzem płodnym... Hmmm kiedyś też tak miałam to tak jak wyżej powiedział mi właśnie ginekolog

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry