reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dzień dobry kochane ja wstalam przed 7 bo Baksiu dokazywal idę wziąć prysznic i jadę na galerie kupić coś Natankowi bo obiecałam ze mu kupię jakiś dres ( Natan to jest 1.5roczny synek mojego siostrzenca ) :-)
Muszę sobie kupić jakieś positivum na stres bo mnie normalnie wykończy ta praca .....masakra jakaś się tam dzieje

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Jadziu stanowczo za dużo pracujesz!! Kochana ty się zameczysz [emoji8][emoji8]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
W tym miesiącu nie.miałam wyjścia wiecie ze Maz był w szpitalu i niestety dostał grosze w pracy wiec musiałam wycisnąć z siebie siódme poety żeby nas dwoje utrzymać ale dzięki temu zrobiłam około 4.5tys :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Witam dziewczynki [emoji5] ja u teściowej od wczoraj hehe
Jadziu kochana Ty już teraz odpuść z ta pracą bo stres i zmęczenie wiesz jak na nas wpływa[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dobrze radzą Jadzia :) teraz już możesz troche odpocząć, dzielna babka jesteś :)
Ja dzisiaj jakaś nabuzowana, z rana kłótnia z M - ostatnio tak mnie irytuje, że sama nie wiem już czy drugie dziecko to napewno dobry pomysł

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Summis ja mam tak z moim M i co miesiąc zastanawiam się czy kolejne dziecko to dobry pomysł tym bardziej że mam już starsze dzieci... Ale już tak od 7 lat z tym moim M się droczymy także kwestia przyzwyczajenia [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry