Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to pierwsze połączone z tym drugimA pytanie z innej beczki tak teraz siedzę zajadam serowe chrupki i myślę sobie czy macie tak jak ja ze po tym jak się staracie itd i przychodzi do testowania to nagle przychodzi wam taka myśl " i tak wiem że za miesiąc i za dwa i tak nie wyjdzie " czy raczej macie ciągle nadzieję i jesteście tak nastawione że później rozczarowanie wam dokucza następnych kilka dni... ?! Bo ja mam to pierwsze hehhe
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj mówi ze musi mnie konkretnie zalać bo nie wytrzyma dłużej ze mną jak jestem przed okresem [emoji23][emoji23]Jak próbuje naturalnie to z przekonaniem ze i tak nie wyjdzie a jak poszłam na inseminacje to cała w skowronkach. Chyba nie wierze ze mogę zajść bez pomocy ;-). Oczywiście po owulacji i przed okresem wydaje mi się ze jestem w ciąży. Mam mdlosci zachcianki a ostatnio przespalam pół dnia. Po czym robie betę ciąży brak a mnie schiza mija ... 3 do 7 dni wyje i nie mam ochoty żyć. Potem znów skąs biore siłę i walczę jak lew. Mój mąż to pewnie sobie tam niezle myśli ;-).