frez.ja1987
Fanka BB :)
Jestem zaMow gdzie, ja tam zaraz będę. Albo zróbmy sobie grupę „Normalnych inaczej” tak na przekór trendom i zasadom...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem zaMow gdzie, ja tam zaraz będę. Albo zróbmy sobie grupę „Normalnych inaczej” tak na przekór trendom i zasadom...
Ja też, ja teżPoczkej, musimy zrobić prywatny wątek, na wszelki wielki.
Kto chętny ręka w górę![]()
A sorki, umknęło mi. Boże czego to ludzie nie wymyśląNo mówię przeca, jak nasikasz i się pieni to cionża![]()
To jak Cię odrzuca od jedzenia i chce Ci się sikać że śmiechu to na bank jesteś w ciąży. To pierwsze objawy, nie możesz jeść i chcesz siku, bo macica się rozciąga i uciska na pęcherzDziewczyny przestańcie bo nie mogę obiadu zjeść![]()
O jaaaa. A ja już uwierzyłam że 4 inseminacja się nie udałaTo jak Cię odrzuca od jedzenia i chce Ci się sikać że śmiechu to na bank jesteś w ciąży. To pierwsze objawy, nie możesz jeść i chcesz siku, bo macica się rozciąga i uciska na pęcherzCicho gratuluję
![]()
Pewnie, że kłamie. Przecież codziennie są tu takie historie, że beta < 1.2, a mimo to dziewczyny czują, że są w ciążyO jaaaa. A ja już uwierzyłam że 4 inseminacja się nie udaławiedziałam że ta beta kłamie
![]()
Polski system edukacji seksualnej leży i kwiczyPewnie, że kłamie. Przecież codziennie są tu takie historie, że beta < 1.2, a mimo to dziewczyny czują, że są w ciąży![]()
Murola? Oświeci mnie ktoś co to?To już jest klasyk
Jeszcze lubię „murola” albo „wizyta u diabetyka”.
Też chcęMow gdzie, ja tam zaraz będę. Albo zróbmy sobie grupę „Normalnych inaczej” tak na przekór trendom i zasadom...
No mówię przeca, jak nasikasz i się pieni to cionża![]()