reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
dobre google , dobre!!!! :tak:

Anita w Kramexie , ponoć najlepsza szkoła jazdy :confused:
A jak Oski , lepiej mu ?? Jak nocki ??
U mnie elegancko , Borys śpi jak zabity do 6 rano :-D No dziś w nocy coś znowu popłakiwał ,ale chyba ostatnia dwójka będzie wychodzić bo żel na ząbki załatwił sprawę :tak:

Dziewczyny oglądała któraś serial Californication ?? Warto ?? Ja ostatnio przebrnęłam przez Dextera i nie mam co oglądać :-( Może coś polecicie ???

Mini ja nie znam tych seriali :no: W TV totalna kicha więc trzeba sie jakoś ratować ;-) U mnie też prawie co wieczór seansik na kompie - tylko ze my filmy oglądamy nie seriale :tak:

Ania teatr nam modernizują:-p , ale może się strzelimy do Krakowa jak teściowa przyjedzie ... a co :-D

Kasia no właśnie w Tv guano , a seriale uwielbiam bo krótkie , 45 minut i do spania :-D...
Z filmów ostatnio oglądanych polecam "Jabłka Adama "
A teatr ,mój ulubiony i chyba nic go nie przebije "rozmowy przy wycinaniu lasu "
:tak:

reklama
Do góry