:-d:-d:-dteż je spytałam. ;-)![]()
reklama
Mini55
&&&&&
dobre google , dobre!!!! 
Anita w Kramexie , ponoć najlepsza szkoła jazdy
A jak Oski , lepiej mu ?? Jak nocki ??
U mnie elegancko , Borys śpi jak zabity do 6 rano
No dziś w nocy coś znowu popłakiwał ,ale chyba ostatnia dwójka będzie wychodzić bo żel na ząbki załatwił sprawę 
Dziewczyny oglądała któraś serial Californication ?? Warto ?? Ja ostatnio przebrnęłam przez Dextera i nie mam co oglądać :-( Może coś polecicie ???

Anita w Kramexie , ponoć najlepsza szkoła jazdy

A jak Oski , lepiej mu ?? Jak nocki ??
U mnie elegancko , Borys śpi jak zabity do 6 rano

Dziewczyny oglądała któraś serial Californication ?? Warto ?? Ja ostatnio przebrnęłam przez Dextera i nie mam co oglądać :-( Może coś polecicie ???
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Ja polecam jak nadarzy się okazja wybranie się do teatru na Mayday i Mayday2 - super komedie, brzuch od śmiania boli.
ania.chlopcy
Mini ja nie znam tych serialiW TV totalna kicha więc trzeba sie jakoś ratować ;-)
jak to w wakacje bywa

No ja tych nie widziałam (może kiedyś ;-)) ale byłam też w Bagateli na "Szalonych nożyczkach" i "Oknie na parlament" - obie to komedie kryminalneJa polecam jak nadarzy się okazja wybranie się do teatru na Mayday i Mayday2 - super komedie, brzuch od śmiania boli.

W tym roku to już na prawdę nic nie majak to w wakacje bywa![]()

Mini55
&&&&&
Ania teatr nam modernizują
, ale może się strzelimy do Krakowa jak teściowa przyjedzie ... a co 
Kasia no właśnie w Tv guano , a seriale uwielbiam bo krótkie , 45 minut i do spania
...
Z filmów ostatnio oglądanych polecam "Jabłka Adama "
A teatr ,mój ulubiony i chyba nic go nie przebije "rozmowy przy wycinaniu lasu "

Kasia no właśnie w Tv guano , a seriale uwielbiam bo krótkie , 45 minut i do spania

Z filmów ostatnio oglądanych polecam "Jabłka Adama "
A teatr ,mój ulubiony i chyba nic go nie przebije "rozmowy przy wycinaniu lasu "

ania.chlopcy
No ja tych nie widziałam (może kiedyś ;-)) ale byłam też w Bagateli na "Szalonych nożyczkach" i "Oknie na parlament" - obie to komedie kryminalne![]()
ale chyba kiedyś w Tarnowie też grali

reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
???Oj takzupełnie inne
![]()