Anrysa może za krótkie leczenie,grzyba nie wyleczysz w 10 dni i przydały by Ci sie tabletki doustnie oprócz dopochwowych :-),tylko pewnie w ciązy nie można najlepiej zrób sobie wymaz to bedziesz wiedzieć co to jest ;-).Też byłam w Gemini i też chcieliśmy coś zjeść w kfc ale te kolejki mnie znichęciły
a my jeszcze z Igorem byliśmy on by tak długo w kolejce nie wytrzymał
.
AniaSm- toś Ty babka silna jak rodziłaś takiego chłopa normalnie ;-) ,mnie by chyba nie dali bo ja mała jestem ;-)i tak mnie położna mierzyła jak weszłam na porodówkę;-).Ja na szczęście porodu zle nie wspominam :-)bolało owszem ale było do przeżycia przynajmniej jak dla mnie ,ale jakbym miała te godziny podwoić to na pewno bym zle wspominała ,i na pewno chciałabym ze znieczuleniem choć nie wiem jak można rodzić i nie czuć skurczy partych
.
Pewnie można skoro laski tak rodzą
.I dla mnie najfajniejsze uczucie jak mi położna przebiła wody,a pózniej jak mały wyskoczył ze mnie :-):-):-).Łał niezapomniane uczucie :-):-):-).
AAA zapomniałam o pytaniu nie narazie nie mysle o rodzeństwie dla Igorka,kto wie może bedzie jednynakiem
a my jeszcze z Igorem byliśmy on by tak długo w kolejce nie wytrzymał
.AniaSm- toś Ty babka silna jak rodziłaś takiego chłopa normalnie ;-) ,mnie by chyba nie dali bo ja mała jestem ;-)i tak mnie położna mierzyła jak weszłam na porodówkę;-).Ja na szczęście porodu zle nie wspominam :-)bolało owszem ale było do przeżycia przynajmniej jak dla mnie ,ale jakbym miała te godziny podwoić to na pewno bym zle wspominała ,i na pewno chciałabym ze znieczuleniem choć nie wiem jak można rodzić i nie czuć skurczy partych
.Pewnie można skoro laski tak rodzą
.I dla mnie najfajniejsze uczucie jak mi położna przebiła wody,a pózniej jak mały wyskoczył ze mnie :-):-):-).Łał niezapomniane uczucie :-):-):-).AAA zapomniałam o pytaniu nie narazie nie mysle o rodzeństwie dla Igorka,kto wie może bedzie jednynakiem
Ostatnia edycja:
cieszę się że mam to za sobą , mam nadzieje że następny maluch pójdzie szybciej ;-) ,
Teraz mamy dylemat co z imieniem bo dla dziewczynki mąż był pewny co do imienia a z chłopcem wahamy się między Piotrusiem i kilkoma innymi. Mój tato miał na imię Piotr i tak pomyślałam, że to byłby super prezent dla mojej mamy, nie mówiąc, że ja uwielbiałam tatę i strasznie mi go brakuje. Także muszę zmienić suwaczek na chłopięcy.