węgielek
Fanka BB :)
Anrysa gratuluję, fajnie mieć dwóch chłopców w domku, wiem coś o tym
Jutro zaczynamy rok szkolny, Filip idzie do pierwszej klasy, do szkoły numer 9. Może któraś z Was tam chodziła, Kaziazar może Ty, bo słyszę, że mieszkasz na Zielonym. Nie znam nikogo, to nawet nie ma się kogo zapytać o te panie, które będą go uczyć. Zapisaliśmy go do klasy integracyjnej, bo wcześniej chodził do integracyjnego przedszkola na Westerplatte i bardzo fajnie było. Teraz będzie miec 17 dzieci w klasie i dwie nauczycielki. Bardzo to przeżywa, a my z nim
, bo jest sześciolatkiem, a słyszę, że jednak w Tarnowie malutko sześciolatków pójdzie.
Ja się dopiszę chętnie do spacerów z Wami Dziewczęta, jak już w styczniu moje małe się urodzi, bo ja między Wami mieszkam - na Ablewicza
A chciałam Wam napisac jeszcze, że ostatnio strasznie dużo kobiet w ciąży widzę w Tarnowie, gdzie się nie ruszę to brzuszki. Byliśmy wczoraj wieczorem w Gemini i kilka widziałam a rano pod bankiem pko 4 na jednym chodniku
Dużo kolegów i koleżanek będą miały nasze bobasy
Pozdrawiam:-)

Jutro zaczynamy rok szkolny, Filip idzie do pierwszej klasy, do szkoły numer 9. Może któraś z Was tam chodziła, Kaziazar może Ty, bo słyszę, że mieszkasz na Zielonym. Nie znam nikogo, to nawet nie ma się kogo zapytać o te panie, które będą go uczyć. Zapisaliśmy go do klasy integracyjnej, bo wcześniej chodził do integracyjnego przedszkola na Westerplatte i bardzo fajnie było. Teraz będzie miec 17 dzieci w klasie i dwie nauczycielki. Bardzo to przeżywa, a my z nim
, bo jest sześciolatkiem, a słyszę, że jednak w Tarnowie malutko sześciolatków pójdzie.Ja się dopiszę chętnie do spacerów z Wami Dziewczęta, jak już w styczniu moje małe się urodzi, bo ja między Wami mieszkam - na Ablewicza
A chciałam Wam napisac jeszcze, że ostatnio strasznie dużo kobiet w ciąży widzę w Tarnowie, gdzie się nie ruszę to brzuszki. Byliśmy wczoraj wieczorem w Gemini i kilka widziałam a rano pod bankiem pko 4 na jednym chodniku
Dużo kolegów i koleżanek będą miały nasze bobasyPozdrawiam:-)
strasznie marznę ostatnio
Węgielek Szkoła Podstawowa nr 9 ponoć jest bardzo dobra. Syn mojej siostry tam chodził i córka zresztą też. Super dzieciaki, dobrze się uczyły i później daleko zaszły. Myślę, że będziesz zadowolona. Mój Wiki też ma jutro rozpoczęcie roku, tylko to 7 latek, ja go zapisałam do SP nr 8. Bliżej mam 23 ale moja teściowa mieszka koło 8 i mam nadzieję, że czasami gdy coś mi wypadnie pomoże przy odebraniu Wiktorka. Zresztą jakoś tak 8 bardziej mi odpowiadała. A na spacerki zapraszam. Mam nadzieję, że na prawdę nam się uda.:-)