reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Cześć

Kasiu myślałam o Tobie, czy jeszcze siedzisz w dwupaku

Ja dziś zaczynam 26 tydzień

Igorku dla mnie ten weekend taki nieweekendowy, bo mąż miał zjazd na uczelni, robi studia podyplomowe, więc ja sama z dziećmi siedzę, zrobiłam wczoraj lazanię, byliśmy na spacerze, dziś jakoś nie mamy zapału do niczego

reklama
Wegielek to prawie o 10 tyg młodsza jesteś ode mnie :)
No ja w dwupaku :)
Byle do 10 października , pozniej juz po 37 będzie wiec niech maluch juz wychodzi :) skoro lekarz pozwolił
Ja Nie cierpiałam jak Mój w weekendy pracował tez to dla mnie nie weekend był.
Zejde do sklepu po masło i dalej będziemy leniuchować

Kasia jak znowu będziesz mieć skurcze to weź sobie ciepły prysznic jak skurcze miną to znaczy że fałszywy alarm a jak się zaostrzą to znaczy że już czas ;-)

u mnie w końcu wyszło słoneczko , Kuba dochodzi do siebie , zamówiliśmy obiad z pizzerii , poszliśmy na spacer a teraz odpoczywamy :-)

Kasiazar Ty nam jeszcze sie nie rozdwajaj :no:za wcześnie ,niech dzidzius poczeka ;-)troszke .Ja tez miałam skurcze przepowiadające i troszke ponad tydzień pózniej urodziłam ;-).

Wegielek ja tam przezwyczajona to wekendów samotnych :tak:mój niby jest a i tak zawsze coś załatwia dziś np musiał jechać z kolegą bo ,koleś chciał kupić auto więc go nie było parę godzin niedawno wrócił :wściekła/y:.

Mówisz lazanie zrobiłaś ,hmmm musi być pyszna ;-),ja nie jadłam o jacie nawet nie wiem kiedy ostatnio ją jadłam :-D,no i smaka mi narobiłaś :-D.

Kasiazar tydzien ,chyba troszke ponad tydzień :-);-);-);-).Tylko że ja już wtedy miałam całkiem szyjke skróconą i to był 38 tydzień :-).Pizze powiadzasz no ja też bym zjadła ,chyba musze jakąś kolacje zjeśc bo się głodna zrobiłam przez Was ;-);-).

Ania ja robię pierogi ruskie, bo Filipka coś naszło:-D

Ostatnio coś się przejadłam, i pogoda mi nie służy, jeszcze ta anemia. Taka słaba jestem od dwóch dni, większość czasu leżę, ale jutro T.. ma wolne i pojutrze też, więc ja będę totalnie odpoczywać

Przytyłam od początku ciąży pięć i pół kilo, to ile mi jeszcze do końca dojdzie? Macie jakiś teorie?

A do lazanii dałam drobno pokrojoną cukinię, tak jadłam kiedyś u siostry, pycha

ruskie hmm niedawno robiłam ;-) ,wyciągnełam mięso na gulasz i już się dusi :-) bo jak będzie ładnie to idę z Kubą do centrum połazić po sklepach a potem do parku :-)
co do teorii to ja się nie wypowiadam bo tyłam średnio 5kg na miesiąc :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w sumie miałam 27kg na plusie :szok::szok::szok: , na szczęście już wróciłam do wagi i teraz staram się pozbyć fałdki na brzuchu :szok:
zażywasz coś na aniemie?? mnie na szczęście omineła ale jadłam co drugi dzień jajka i dużo suszonych moreli ;-) ,polecam ;-)

reklama
Aniu zażywam żelazo, teraz doszedł magnez i potas, jem codziennie jaja, wędlinę, sporo mięsa, pije barszcz, a anemia jest. Ja jestem krwiodawcą i jak oddawałam krew ostatni raz przed ciążą, to mi lekarka powiedziała, że mam niską hemoglobinę i już wtedy zaczęłam łykać żelazo, ale mimo wszystko wyniki lecą na łeb na szyję :no:

Moja przyjaciółka w ciąży przytyła tyle co Ty. Zdążyła już na szczęście zrzucić, ale wiem, że teraz znów stara się o dziecko, ciekawe jak teraz jej to pójdzie

Do góry