reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Brylancik witaj :-)

Kasia a Ty każdego molestujesz o suwak? :-D bo ja próbowałam i się nie udało. Mąż zaczął łóżeczko po Szymku odświeżać, a mnie tak wzięło, że wyciągnęłam rożek ulubiony i zaczęłam mężowi truć co trzeba w tym rożku naprawić, żeby był jak nowy. Na co mąż powiedział, ze taniej i szybciej będzie kupić nowy. Nie rozumie mojego sentymentu :tak: Odpowiedziałam, że w tym dzieci najlepiej zasypiają i że i tak go naprawię :tak:

A dla zainteresowanych tematem: na Słonecznej w tym rzędzie sklepów co się po schodach do góry wychodzi, zrobili jakiś czas temu sklep z dziecięcymi końcówkami serii zagranicznych. Byłam ostatnio i jest śliczny komplet na wyprawkę z dobrego materiału. W skład wchodzi kaftanik, śpioszki, śliniak, body, pół-śpiochy i coś tam jeszcze. 36 zł całość kosztuje. Dla chłopca w niebieskie paseczki z konikiem, a dla dziewczynki w różowe kropeczki

no to fakt tonka brylanty najlepszym przyjacielem kobiety zgadza sie :p
a dzidzia moja pierwsza, dlatego szukam wsparcia :-) bo jestem zupełnie zielona w tym temacie.
A co do kasy to chyba wszedzie lipa tzn ja o tyle mam dobrze ze mieszkamy w domku takze za mieszkanie nie płacimy ale rachunki, jedzenie itp taki wszystko drogie ze szok

chociaż nie do końca :-( jak mozecie to napiszcie mi gdzie mam go wstawic zeby sie wyswietlal za kazdym razem
co nieco umiem robic na kompie no ale inforamtykiem to ja nie jestem i nigdy nie bede

Każdy ma problem z suwakiem Ja też miałam :) ale jakoś się udało Musisz go wstawić w sygnaturze Znajdziesz ją po lewej stronie w swoim profilu

Wegielek.. wcale nie molestuje :p:p
Brylancik , ja nawet nie wyobrażam sobie jak drogie jest ogrzewanie domku zimą :) I cieszę się bardzo , ze moje ciepło leci w rurkach :)
Niech juz przestanie padać bo nic sie nie chce :)

ok dzieki juz znalazłam ale cos mi nie chce wyjsc ale to pozniej nad tym posiedze bo jestem w trakcie gotowania obiadku bo mężuś za niedługo przyjdzie z pracy to pasuje zeby cos wszamał :p
to fakt wegla do palenia idzie mase a koszty teraz za tone nie schodza raczej ponizej 650 a 700zł takze prawie to co sie przyoszczedzi kasy to idzie na wegiel :-( no ale cóż

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Anrysa łał to faktycznie trochę płacisz za mieszkanie :baffled: ech te rachunki :wściekła/y:.A czemu byłaś w szpitalu ??

Brylancik witaj :-) czy to Twoje pierwsze dzieciątko ,i wiesz co będziesz mieć ??

Kasiazar ja też się ciesze że mam ogrzewanie w rurach :-D Ty molestowaczko suwaczków :-D:-D:-D.

Węgielek a ty bierz się lepiej za ten suwaczek bo nie wiemy ile ci zostało tych cichych dni bez dzidzi :-D.

Tonka a jak u Ciebie jak mały się sprawuje dobrze ,oczywiście mały dzidziuś o męza nie pytam ;-).??

AniaSm gdzieś przepadła i reszta dziewczyn ??????

Do góry