reklama
węgielek
Fanka BB :)
Brylancik witaj :-)
Kasia a Ty każdego molestujesz o suwak?
bo ja próbowałam i się nie udało. Mąż zaczął łóżeczko po Szymku odświeżać, a mnie tak wzięło, że wyciągnęłam rożek ulubiony i zaczęłam mężowi truć co trzeba w tym rożku naprawić, żeby był jak nowy. Na co mąż powiedział, ze taniej i szybciej będzie kupić nowy. Nie rozumie mojego sentymentu
Odpowiedziałam, że w tym dzieci najlepiej zasypiają i że i tak go naprawię 
A dla zainteresowanych tematem: na Słonecznej w tym rzędzie sklepów co się po schodach do góry wychodzi, zrobili jakiś czas temu sklep z dziecięcymi końcówkami serii zagranicznych. Byłam ostatnio i jest śliczny komplet na wyprawkę z dobrego materiału. W skład wchodzi kaftanik, śpioszki, śliniak, body, pół-śpiochy i coś tam jeszcze. 36 zł całość kosztuje. Dla chłopca w niebieskie paseczki z konikiem, a dla dziewczynki w różowe kropeczki
Kasia a Ty każdego molestujesz o suwak?

A dla zainteresowanych tematem: na Słonecznej w tym rzędzie sklepów co się po schodach do góry wychodzi, zrobili jakiś czas temu sklep z dziecięcymi końcówkami serii zagranicznych. Byłam ostatnio i jest śliczny komplet na wyprawkę z dobrego materiału. W skład wchodzi kaftanik, śpioszki, śliniak, body, pół-śpiochy i coś tam jeszcze. 36 zł całość kosztuje. Dla chłopca w niebieskie paseczki z konikiem, a dla dziewczynki w różowe kropeczki
brylancik22
no to fakt tonka brylanty najlepszym przyjacielem kobiety zgadza sie 
a dzidzia moja pierwsza, dlatego szukam wsparcia :-) bo jestem zupełnie zielona w tym temacie.
A co do kasy to chyba wszedzie lipa tzn ja o tyle mam dobrze ze mieszkamy w domku takze za mieszkanie nie płacimy ale rachunki, jedzenie itp taki wszystko drogie ze szok
a dzidzia moja pierwsza, dlatego szukam wsparcia :-) bo jestem zupełnie zielona w tym temacie.
A co do kasy to chyba wszedzie lipa tzn ja o tyle mam dobrze ze mieszkamy w domku takze za mieszkanie nie płacimy ale rachunki, jedzenie itp taki wszystko drogie ze szok
brylancik22
brylancik22
chyba sie udało :-)
brylancik22
chociaż nie do końca :-( jak mozecie to napiszcie mi gdzie mam go wstawic zeby sie wyswietlal za kazdym razem
co nieco umiem robic na kompie no ale inforamtykiem to ja nie jestem i nigdy nie bede
co nieco umiem robic na kompie no ale inforamtykiem to ja nie jestem i nigdy nie bede
kasiazar
Wegielek.. wcale nie molestuje 

Brylancik , ja nawet nie wyobrażam sobie jak drogie jest ogrzewanie domku zimą
I cieszę się bardzo , ze moje ciepło leci w rurkach 
Niech juz przestanie padać bo nic sie nie chce
Brylancik , ja nawet nie wyobrażam sobie jak drogie jest ogrzewanie domku zimą
Niech juz przestanie padać bo nic sie nie chce
brylancik22
ok dzieki juz znalazłam ale cos mi nie chce wyjsc ale to pozniej nad tym posiedze bo jestem w trakcie gotowania obiadku bo mężuś za niedługo przyjdzie z pracy to pasuje zeby cos wszamał 
to fakt wegla do palenia idzie mase a koszty teraz za tone nie schodza raczej ponizej 650 a 700zł takze prawie to co sie przyoszczedzi kasy to idzie na wegiel :-( no ale cóż
to fakt wegla do palenia idzie mase a koszty teraz za tone nie schodza raczej ponizej 650 a 700zł takze prawie to co sie przyoszczedzi kasy to idzie na wegiel :-( no ale cóż
reklama
Cześć dziewczyny:-)
Anrysa łał to faktycznie trochę płacisz za mieszkanie
ech te rachunki
.A czemu byłaś w szpitalu ??
Brylancik witaj :-) czy to Twoje pierwsze dzieciątko ,i wiesz co będziesz mieć ??
Kasiazar ja też się ciesze że mam ogrzewanie w rurach
Ty molestowaczko suwaczków 

.
Węgielek a ty bierz się lepiej za ten suwaczek bo nie wiemy ile ci zostało tych cichych dni bez dzidzi
.
Tonka a jak u Ciebie jak mały się sprawuje dobrze ,oczywiście mały dzidziuś o męza nie pytam ;-).??
AniaSm gdzieś przepadła i reszta dziewczyn ??????
Anrysa łał to faktycznie trochę płacisz za mieszkanie

Brylancik witaj :-) czy to Twoje pierwsze dzieciątko ,i wiesz co będziesz mieć ??
Kasiazar ja też się ciesze że mam ogrzewanie w rurach

Węgielek a ty bierz się lepiej za ten suwaczek bo nie wiemy ile ci zostało tych cichych dni bez dzidzi

Tonka a jak u Ciebie jak mały się sprawuje dobrze ,oczywiście mały dzidziuś o męza nie pytam ;-).??
AniaSm gdzieś przepadła i reszta dziewczyn ??????