AniaSm
Fanka BB :)
trzymam kciuki żeby z mężem było okCześć dziewczyny. Mój mąż dzisiaj wraca. Cikawe jaki będzie. Mam nadzieję, że zrozumiał i już o pieniądze nie będziemy się kłócić.
AniaSm mój pracował w Norwegii i szczerze to zastanawialiśm się nad przeproadzką kiedyś. A jak dalej będzie tutaj tak ciulowo to chyba rzeczywiście gdzieś wyjedziemy.
A w Szpitalu byłam w pracy pozałatwiać sprawy także nic z dzidzią ani ze mną![]()

kurcze z tym ciśnieniem to faktycznie nie za dobrze ,sama miałam pod koniec ciąży podobnie i lekarz zalecił ograniczyć sól do minimum i pomogło , polecam też herbatkę z pokrzywy ;-)Brylancik , wiem o co Ci chodziJa długo , długo mówiłam w Tarnowie , ze na dwór coś tam , i zarzekałam się , że nie powiem nigdy na pole
Ale jakoś samo przyszło i na pole wychodzę
Anrysa, mam nadzieję , że mąż stęskniony będzie i wszystko będzie ok!
Kurczę a mi sie coś z ciśnieniem dziejeDługo , długo był spokój a jak wczoraj zmierzyłam to 140 /90 Dziś troszkę wyższe.. zadzwoniłam do lekarza , kazał zrobić badanie moczu na obecność białka i jutro na wizytę a nie jak było planowane we wtorek.
też mówię że ide na pole ,pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam od kuzyna z Warszawy że on idzie na dwór ,ależ byłam w szoku