reklama

Tarnów

reklama
no mam nadzieje ze to dzidzia mi tak naciska (bo tez juz fika koziołki jak nie wiem co zresztą u mnie wcześnie bo juz od 16 tygodnia sie wierci) a poza tym jest ok bo sie boje zeby tylko było wszystko wporzadku
to super ze mężuś troszke przejrzał na oczka i sie zmienił
mój też mi nie chciał jechać bo pierwsze co to sie ogadał ze niezdrowe itp no ale wkońcu jak marudziłam to nie miał wyjścia :-)

Oj dziewczyny , ciśnienie w ciąży jest nie ciekawe :/ Nie dość , ze niebezpieczne to i stresujące a co za tym idzie podnosi się jeszcze bardziej... Na razie biorę tabletki na zbicie 3x dziennie. Po nich nie jest cudowne i książkowe , ale nie jest tragiczne. Jednak jak tylko przestają działać to mam mega wysokie :( Kolejna wizyta we wtorek razem z usg . Zobaczymy co lekarz zdecyduje. Sorki, ze tak tylko o sobie , ale mam problemy z netem no i lezę więc nie wygodnie. Buziaki

kasia może na następnej wizycie dowiesz się że np za 2 dni poród :D ja tak miałam No tylko że u mnie trzeba było ciąć A czy wysokie ciśnienie nie jest wskazaniem do cc ??
co do pisana na leżąco i to z dużym brzuchem...każda z nas cię rozumie :) ja w ten sposób musiałam pisać koniec pracy mgr :D

Kasia trzymam kciuki za Twoje ciśnienie. Swoją drogą to kurde ja wogóle nie mierze w domu i zastanawiam się czy nie powinnam. Chciaż jak jestem u Koteckiego w gabinecie to zawsze mam ok tak np 110/50 albbo mniejsze.
Ja też mam wizytę we wtorek ale w przyszłym tygodniu. A Ty masz na Bema czy tam gdzie chodziłaś? Matko to wterek to już będzie prawie 37 tydzień może każde Ci już się przygotowywać. Jacie trzymaj się bo to już tuż tuż:) Ładnie to zleciało co nie:)
A ja dziewczyny właśnie segregowałam dzisiaj ciuszki dla Maciusia. Mam już parwie wszystko z ciuszków, brakuje mi tylko pieluch tetrowych i z kilka czapeczek i skarpeteczek. Myślałam że się posikam takie to wszystko macieńkie i śliczne:)
No ale to igła w stogu siana, bo nie mam łóżeczka ani wózka, ani nawet wanienki. Ale to chyba kupimy dopiero w listopadzie albo grudniu.

Czesc dziewczynki :*
Ale ostatnio cisza na forum , pewnie dlatego , że się pogoda zrobiła :)
My tez juz powizycie Więc tak Gin mówi, ze ja nerwus jestem .. Ciśnienie nie należny do najlepszych ( a ja mu nie pomagam ) Ale tez najgorzej nie jest. Ważne , ze białka nie ma w moczu. Tabletki mam brac 3x1 i kontrolować . Mocz raz w tygodniu. Szyjka coraz krótsza .. Jutro ktg i jak wyjdzie ok to mam zielone światło na spacery, ruch i przytulanki :D Ciąże uznał za donoszoną :) Wszystkie pomiary w normie tylko , ze gorzej z nóżkami bo są tak długie jak na 39 tc :D No i cos co przeczuwałam: Nasz dziecek znowu pośladkowo :/ Za tydz wizyta i jak się nie obróci to będziemy planować cesarkę na 39 tc chyba , ze zacznę wcześniej sama w co on głęboko wierzy.. I tyle Oczywiście znowu nic nie było widać chociaz gin powiedział , ze jak nic nie widać to dziewczynka :D Niech on mnie juz nie denerwuje :D
Anrysa, ja nie mam jeszcze wanienki i stojaka, ale mamy wybrane w Mieszku , więc mój D moze w każdej chwili podjechać
Co w ogóle u Was słychać ??

Kasiazarr z tymi przytulankami to chyba i tak nie poszalejecuie heh. Mój mąż jest tak zestresowany, że nie ma mowy o tym w ciąży :-). A kurde ale masz fajnie bo już tak niedługo i będziesz ze swoją kruszynką. Wiesz ale nirmalnie daje w dupe ten Kotecki z tą płcią, przecież mówił, że chłopczyk:) Ja dzisiaj byłam ze swoim w hurtowni niemowlęcej na piłsudskiego i chyba tam kupimy łżeczko i wózek bo jest tańsze niż w Mieszku ale jak byście dziewczyny miały namiary jeszcze na jakiś niedrogi sklep to dajcie znać:);-)

reklama
Ano daje w dupę z płcią :)
A ja widziałam sklep z dzieckowymi rzeczami .. Jak się jedzie do galerii tarnowskiej to po prawej stronie taki nowo powstały budynek. Na dole jest chyba kwiaciarnia a na górze widziałam z auta ze sa łozeczka, wózki itd. Nie byłam jeszcze bo w sumie juz nic nie potrzebuje , ale z ciekawości pojadę kiedyś. A jaki wózek chcesz kupić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry