reklama

Tarnów

Agunia mam prawie taki sam robot tylko wersji exclusie;-) wiekszosc jest ze stali nierdzewnej;-)specjalnie go kupiłam pod placki zeimniaczane:-D:-p

impreza udana o 22 sie skończyła jutro ciag dalszy:sorry2:;-)

reklama
siedzę już chyba drugą godzinę i nie mogę się naczytać - ale sie rozpisałyscie przez ten tydzien. Niestety nie przeczytałam nawet połowy, bo zaintrygowałyście mnie tym drugim forum, na którym wywołałyscie takie zamieszanie, więc musiałam tam zajrzeć - link miałam na NK od Aneczki.
....................................... słów mi brak........................................
co to za ludzie w ogóle; jestem w szoku i chyba nie będę mogła zasnąć :szok:

Ze względu na to, że w pracy sobie o mnie przypomnieli wreszcie i zawalili robotą preferuje forum w Bombaju, bo nie mam za wiele czasu na podczytywanie Was. Jutro może uda mi się skończyć resztę.

Spóźnione życzenia dla Oskarka!!!

Mnie się to forum bardziej podoba niż noworodek, chociaż są krótsze strony. Co prawda nie umiem go jeszcze obsługiwać, ale przecież noworodka też nie umiałam. :-) Jakimś cudem udało mi się ustawić suwaczek- nadal nie wiem jak. Poproszę Agatkę to ustawi mi jakieś zdjęcie.
Idę spać.

Hejka Ilaria fajnie ze jesteś!!!

suwaczek masz fajniutki taki zielony i wiosenny calkiem:-):-)
no to dziewczyny dziś idziecie na przedstawionko z dzieciaczkami;-)
Madzia może sobie go kupię:-D:-Dbo placki uwielbiam:rofl2:
a jak urodzinki?? pewnie zmeczona???

Witam

KasiaDe oj dałaś ciała.Czekałyśmy na ciebie:crazy::-):-):-).Teraz to Ci tylko żałować zostało ;);-)
Agawa dotarłaś do domu?
Kasia dzięki za możliwość spotkania.Było super.Fajnie się tak z domu wyrwać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry