• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Kasiu no to ładnie dorobiłaś :sorry2::-D
Brmagda Kuba w sumie lepiej. Nie podałam mu narazie tego antybiotyku, bo wydaje mi się, że jednak jest poprawa. Lekarz mówił, że jak nie bedzie gorzej to może w pn iśc do przedszkola. Zobaczę jak dziś jeszcze bedzie....
Fajnie, że imprezki udane . Ja tez lubie gości ;-)

reklama
Dzień dobry

Kolejna nocka u nas nie przespana. JUlcia przebudziła się o 1 i tak o prawie 4/30 chodziłam do niej o pokoju bo pokaszliwała a póxniej dla odmiany T.:crazy:

Dziś taki super dzionek że przed połuniem wybraliśmy się na spacerek i mam nadzieje że Juli się nie pogorszy;-)

Madzikm my JUlci kupiliśmy meble z BRW Indiana kolor sosna antyczna. W katalogu nie brałam ich po uwagę ale w realu wygjądają super;-)
Super że imprezka urodzinowa udana

Kasiadove toś ładnie zaszalała że prysznic rozwaliłaś:-D

Madzia to kolejnej udanej imprezki:-)

KasiaDe oj dałaś ciała.Czekałyśmy na ciebie:crazy::-):-):-).Teraz to Ci tylko żałować zostało ;);-)

Wiem Danusia:baffled:
Z przedstawienia jechałyśmy z Kasia i Karolką autobusem - Karolka jest świetna! Kasia, musiałaś Jej cos kupic? ;-)

a ja do teatru wysłałam tatusia z Amelką - i mam chwilę wolną :-):-D:-D:-D

Wiemy, mój m siedział koło Amelki:-) Ale Ją wystroiłaś :tak:

he he Kasia to nawojowałas:rofl2::rofl2::rofl2: he he tak to jest sie kapac po nocach:rofl2:

Agatka ooo to mialas chwilkę wolna:-):-):-)
Fajnie że imprezki udane:-D a prezentow pewnie moc:-):-):-) pochwalcie sie choć troszkę co:tak::tak::tak::tak:
ja też lubie gosci, a najfaniej jak sie ma ich gdzie przyjmować:rofl2::rofl2:
Lenka zdroweczka dla Juleczki

reklama
a jak wam niedziela zleciala?? my byliśmy na dwoch spacerach:-) kosciol z Domą i domek, a jutro juz szkola wraca i bedzie troche luzu i zajęcie jakieś:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry