• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
na dzień dobry kawka dla Was :-)
EN_90067799_001_460x370.jpg

kasia no to ładnie się urządziłaś...zdrówka życzę :-)
agatax wybierasz się na kolejne przedstawienie? czy znowu męża wygonisz :-D:-D:-D
zakupy udane - wzbogaciłam się o sweterek, spodnie i dwie bluzeczki ;-)
mąż też zadowolony (koszula i dwie cienkie bluzy)
dzieciakom kupiłam książeczki
już mu wspomniałam, że 8 marca jest dzień kobiet to mi popukał w czółko ;-)

wiecie, że ten Kacperek Zagrodny wczoraj rano odszedł do aniołków...:-(:-(:-(
organizm był za słabiutki - nie doczekał przeszczepu :-(:-(:-(

Dla Kacperka zapalam (*) :-(:-(połączyłeś się z Naszymi Aniołkami. One będą się Tobą opiekować.

Witam się.

Tak siostra mówiła właśnie że teatrzyk jest 13.03. A że ten spektakl był supcio. Przynajmniej Niuni się podobał :-)

Kasiu zdrowka życzę. I pewnie że idź na L4... zdrowia nie kupisz.

Agatko ;-)

Edytko fajnie że zakupy udane. Najważniejsze ze odpoczeliście i miło spędzili czas...

Wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam.. życząc dużo uśmiechu i miłego dnia.
Ja idem na zakupki a pogoda dzisiaj do wyjścia faktycznie zachęca!

dla Kacperka(*) strasznie to smutne

Edytko - udanych zakupów :-)
Crunch - no nieźle się obłowiłaś, ja musze mojemu przypomnieć, że w niedzielę WIELKIE ŚWIETO:-D

Cześć dziewczynki!!!

Edytka ale super kawka:-)fajnie ze zakupki udane:rofl2:i że odpoczęliscie troszke:rofl2::rofl2:a w Ikei byliście???

dla Kacperka(*) anioleczka

fajnie ze imprezki udane:-)czekamy na zdjątka:rofl2::rofl2:
Kasiu zdroweczka dla Ciebie:baffled:kuruj się:-D

reklama
nikia Kacperek miał 4 latka (Kacperek zostaje z nami)
agunia nie zdążyliśmy do ikei :rofl2: brakło czasu :-D:-D:-D
agatax koniecznie przypomnij :-D:-D:-D

dzisiaj się wybieram z Igorem do przychodni - dwa razy w nocy zakaszlał "krtaniowo"
i ciężej oddychał (nockę miałam bardzo czujną, wietrzyłam i kładłam go wyżej - na szczęście nie było gorzej :-)) - poza tym nic mu nie jest (pokazuje na szyjkę, że go boli:wściekła/y:)
zarejestrowałam na wszelki wypadek - od razu pokaże wyniki badania krwi, które dzieciakom zrobiłam :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry