• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Kasiude to chyba Mela nie pójdzie do przedszkola;-)a Kondzia podrzuce mamie:tak:
Crunch ciesze sie ze zakupy udane:tak:i jak Ikea załatwiona/?
Szkoda Kacperka :-(dla niego
[*]

KOndzik wczoraj miałs woja msze urodzinowa i był nie mozliwy :-p wiekszosc przeiedział an polu ale co sie dziwic jak chciało mu sie spac , nie pozwolilismy mu gonic do ołtarza i był zły:dry:
Zrobiłam muwróżbe i wybrał rózaniec a zaraz włozył rózaniec do kieliszka :-D równowaga zachowana:-p:rofl2:

reklama
Czesc dziewczyny. Przyjmiecie mnie:-). Mam dwie panienki, mieszkam w Niemczech i pochodze z okolic Tarnowa. A ze dzwonie do mamay dwa razy dziennie to jestem praktycznie caly czas w Tarnowie:-D

Mam Paulinke 2latka i cos i Natalie tzw "bibi" 5miesiecy

Teatrzyk fajny. Moze jak przyjade to po swietach tez jakis bedzie i wybierzemy sie z starsza panienka. Jak bylam mala to uwielbialam na teatry do moscic jezdzic.

witaj Kicia!
ja mam Tymka i tez Natalię ;)
w Niemczech to już na stałe?

Crunch - zdrówka dla Igorka, ja Tymkowi przy krtaniowym daję Stodal i chyba pomaga ;-) napisz jak po lekarzu.

Mrówa - czyli do tańca i do różańca :-)

Agunia a jakich mebli szukacie?

Witam w piekne poniedziałkowe przedpołudnie :-)
hej
Agawa chyba zaden facet nie lubi chodizc na zakupy :no: mój to stroni od nich na kilometr;-) a jak przychodzi co do czego to nigdy nie ams obie co ubrac:sorry2:
choc powiem ze znam jeden wyjatek mój brat ;-)zawsze chodiz ze swoja dziewczyna na zakupy i doradza jej i nie narzeka;-)
Beti dzieki;-) tak dzis swietujemy pierwszy roczek Dudka:tak:
hehe... Mrówa na naszego Kondzia tez mówimy Dudek :-):-):-)
:-):-):-):-):-):-)Dla Konradka i Zuzi
100 lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-):-):-):-):-)
Ja również dołączam się do życzeń i
wszystkim małym solenizantom i solenizantkom życzę wszystkiego naj...naj...najlepszego

Helloł ;-)

Kurcze chora jestem :confused: zaraz do lekarza się zbieram :confused: normalnie ledwo wstałam :confused:
Kasiu kuruj się Kasiu! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Dla Kacperka zapalam (*) :-(:-(połączyłeś się z Naszymi Aniołkami. One będą się Tobą opiekować.

Witam się.

Tak siostra mówiła właśnie że teatrzyk jest 13.03. A że ten spektakl był supcio. Przynajmniej Niuni się podobał :-)

Kasiu zdrowka życzę. I pewnie że idź na L4... zdrowia nie kupisz.

Agatko ;-)

Edytko fajnie że zakupy udane. Najważniejsze ze odpoczeliście i miło spędzili czas...

Wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam.. życząc dużo uśmiechu i miłego dnia.
Ja idem na zakupki a pogoda dzisiaj do wyjścia faktycznie zachęca!
Słodziutka właśnie przeczytałam Twojego bloga ... bardzo Ci współczuję choć nie wiem tak jak Ty co to znaczy stracić dziecko. Z całego serca życze Tobie i Twojemu mężowi żeby kiedyś w końcu się udało.

Czesc dziewczyny. Przyjmiecie mnie:-). Mam dwie panienki, mieszkam w Niemczech i pochodze z okolic Tarnowa. A ze dzwonie do mamay dwa razy dziennie to jestem praktycznie caly czas w Tarnowie:-D

Mam Paulinke 2latka i cos i Natalie tzw "bibi" 5miesiecy

Teatrzyk fajny. Moze jak przyjade to po swietach tez jakis bedzie i wybierzemy sie z starsza panienka. Jak bylam mala to uwielbialam na teatry do moscic jezdzic.
Kicia 76 witam serdecznie. Sądząc po Twoim niku jesteśmy chyba w tym samym wieku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry