reklama

Tarnów

reklama
Cześć dziewczynki wita sobotnio!!!

Massiek no i super:-) wczoraj tak paskudnie było i mokro:-D:-D

Madzia aaaa to zmiany u was , pewnie wszystko przed imprezką...:-):-)fajnie że dałas rade zresztą niemogło być inaczej,

to i ja się witam sobotnio :-)
moje mieszkanie dalej zagracone i może dziś bagażówka będzie bo wczoraj czasu brakło ...
ja z dzieciaczkami dziś na miasto uderzam ;-)może się nie zakopiemy w błocie kiedyś trzeba z domku wybyć a muszę Kubie jakieś ciuchy pokupować bo wyrasta szybko :-) a on tego nienawidzi :baffled: :baffled::baffled: dziwny jakiś :-D:-D:-D
Agunia271 pw

Hejka !!!

Agatka odpisałam Ci :-D:-D:-D:-D:-D

oooo kurcze ja to nigdy mężczyzn nie zrozumiem...nawet tych małych:rofl2::rofl2::rofl2: ja uwielbiam zakupy:-);-)wiesz chłopcy chyba szybciej rosną bo mnie Dominika tak nie wyrastała z rzeczy jak W mi wyrasta:-)

witam
tradycyjnie w sobotę : pizamowo i przy kawce
filizanka_kawy.jpg

Agawa to udanych zakupów :-) Widzę, że już dużo potopniało, więc nie powinnaś miec problemów z wózkiem;-) Sama ym chetnie gdzies z Kuba wyszła, ale on taki sobie jeszcze . Wogóle nie wiem co z nim robić.. W nocy juz na szczęście nie kaszle już, rano owszem. Zobacze jak bedzie przez dzien i jak będzie kaszlał to podam mu tem antybiotyk chyba... :baffled: Cały tydzień minął i jest tak mniej więcj jak w poniedziałek - ani gorzej ani lepiej :angry:
Agunia u chłopów to jest normalne, ze nie lubią zakupów . Mój P jak ma sobie iść coś kupić to sie najpierw tydzień do tego psychicznie przygotowuje :-D:-D
Madzia to u Ciebie imprezka dziś :-) To udanej zabawy!! :-):-)

Konradku!! Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!

birthday_glitter_graphics_17.gif

Ostatnia edycja:
Hejka Beti u mnie dresowo:-):-):-) ale w makijażu:-):-D

Kurcze no to zdrówka dla Kubusia:zawstydzona/y:pewnie chciałas zeby w pon. juz do przedszkola szedł:rofl2:

strasznie dużo śniegu już nie ma :rofl2: w ogóle kurcze powiem wam że prognoza pogody własciwie wiosenna już:szok::szok::szok::szok::szok::rofl2:

hej
Agawa chyba zaden facet nie lubi chodizc na zakupy :no: mój to stroni od nich na kilometr;-) a jak przychodzi co do czego to nigdy nie ams obie co ubrac:sorry2:
choc powiem ze znam jeden wyjatek mój brat ;-)zawsze chodiz ze swoja dziewczyna na zakupy i doradza jej i nie narzeka;-)
Beti dzieki;-) tak dzis swietujemy pierwszy roczek Dudka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry