reklama

Tarnów

Danusia te czopki vibrucol tez ponoc dobre sa takie uspokajajace:tak:dodatkowo , o gripe water tez słyszalam ale nie probowałam.i suszarka...naprawde dziala

reklama
Na początku syf niemiłosierny a teraz już się przyzwyczaiłam.
Emilka giluchy po pas i kaszle.Leczę ją na własną rękę ;-)jak nie pomoże to w poniedziałek do lekarza.

Konradku sto latek
SugarwareZ-240.gif

Madzia udanej imprezy i jak najmniej sprzątania
Agunia271 w zenicie na górze jest stoisko dla dzieciaków :tak:nawet winda jest i nikt mi nie mówił że tylko dla niepełnosprawnych ;-)
dana-news biedna Madzia :-(a z tym zasypianiem to próbuj próbuj mój zawsze zasypia sam w łóżeczku i już od urodzenia go uczyłam ;-)choć trzeba było się pilnować żeby maluszka nie nosić ale teraz jestem z tego bardzo zadowolona :-)

Konradku sto latek
SugarwareZ-240.gif

Madzia udanej imprezy i jak najmniej sprzątania
Agunia271 w zenicie na górze jest stoisko dla dzieciaków :tak:nawet winda jest i nikt mi nie mówił że tylko dla niepełnosprawnych ;-)
dana-news biedna Madzia :-(a z tym zasypianiem to próbuj próbuj mój zawsze zasypia sam w łóżeczku i już od urodzenia go uczyłam ;-)choć trzeba było się pilnować żeby maluszka nie nosić ale teraz jestem z tego bardzo zadowolona :-)

no i super:-)ja juz wieki w zenicie nie byłam:rofl2::rofl2: usypianie samemu dziecka to ogromny plus i wygoda:-)

reklama
dana-news no właśnie wszystko zależy też od dziecka :tak:ja nie wyobrażam sobie mojego Kubusia żeby sam zasypiał :szok:a Mikołaj to aniołek zupełnie inaczej wszystko ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry