reklama

Tarnów

reklama
Hello!
U nas nocka standard, czyli kilka pobudek. Rano wstaliśmy o 7 - super!:-)
Gary umyte, deserek zmiksowany i pochłonięty dla Olgi (gdzie się mieści całe jabłko i banan?), produkty na sałatkę dla Babci pokrojone. Tatuś z synkiem poszli na spacer a Młoda w łóżeczku - śpi? Woooow, sama zasnęła!:szok:

Mój ostatnio nawet lubi chodzić na zakupy, ale ... dla siebie ;-) A ja nie przepadam:sorry2:

Kondzioszku, wszystkiego najlepszego z okazji Pierwszych Urodzin!!! Dopiero co byłeś zawiniątkiem w chuście przy serduszku Mamusi a teraz biegasz z siostrą. Szalonych zabaw, dużo radości i beztroskiego życia!

no to super Kasiu:-):-):-) może zacznie sama zasypiac:-D Wojtus od 12 miesiąca zasypia sam i zostało mu to:-D:-D:-D

pogoda kiepska strasznie co chwilke się chmurzy:rofl2:

hej my już z powrotem :-)zakupy udane :-)nawet bardzo nie narzekał :-)spodnie: dwie pary to pochodzi do lata ;-)i na gazetkę spidermana mnie namówił i cisza taka w pokoju :szok::szok::szok:czyta ;-);-);-)
lecę coś przekąsić a was gdzie wywiało ???
przechać wózkiem wszędzie ok tylko pod domem się męczyłam :crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
ooooo to super ze zakupki udane:-):-):-):-):-)
a gdzie spodenki kupilas mu Agatka???jeansy????

he he mowisz czyta spiderman ostatnio cos znow modny jest:-D

moje dzieciaki po obiadku juz...W mi nawet szybko zjadł o dziwo:rofl2:
a teraz umylam glowe zeby was nie straszyc:-D:-D:-D:-D
i dzekam na Slawcia bo jak zwykle robi cos:crazy:

reklama
Witam

Konradku wszystkiego najlepszego, dużo słodyczy w życiu i beztroskiego dzieciństwa!!!
Olgusiu wszystkiego dobrego na kolejny miesiączek.
MAdzia daję jej Esputican i wczoraj samoa zasnęła w łóżeczku(pierwszy raz w życiu :tak:).
KasiaDe brawa dla Olgusi.
Kasia,Agata znów mnie rozbawiły Wasze dziewczyny :rofl2::rofl2:
Beti zdrówka dla Kuby.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry