reklama
Mam to korzystam heheKasia to masz luzik;-)

A i posprzątam w sobotę - będę miała 2 dni wolnego ;-)

Ostatnia edycja:
anneczka1983
Fanka BB :)
Marcel ma super zabawe łapanie mnie za włosy 

U nas chwyt za wlosy jest powiazany ze sposobem calowania przez Oskara. Chwyta za wlosy i przyciaga do siebie otwiera buzie, wystawia jezyk i Cie dopada :-) chciałam go nauczyc zeby lubial buziaki i mam..coraz mniej wlosow:-) najbardziej dziwia sie kolezanki jak maja dlugie wlosy i im tak robi ale wyglada to bardzo zabawnie bo jest strasznie podekscytowany jak tak atakuje
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Dzień dobry. Szalejecie z pisaniem. 
Uff, jestem wykończona. Rano miałam trochę stresu bo nie mogłam odkodować alarmu do pokoju. Po kilku nie udanych próbach klawiaturka się zablokowała i koniec. Zdążyłam tylko zniknąć przed upływem 30 sekund i nie zaczął wyć. Poszłam do kolegi, i od niego dzwoniłam do Jurka po zdalną pomoc. Na szczęście blokada długa nie była i jego kod zadziałał. Dobrze, że później większych problemów nie było.
Oskarku wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc.
agataxk Ale wymagania ma Amelka.
agunia271 ;-) Jedna z lobbystek jest dobra i chętna na prowadzenie brafittingu (jeden z brytyjskich przedstawicieli zapewnia pełną rozmiarówkę (ok.90) jednego modelu ) Tylko jest wymóg - załatwienie lokalu z przebieralnią i lustrem i jakieś 15 chętnych kobiet.
A w majowy weekend może będzie spotkanko w Krakowie to mogłabym z sobą kogoś zabrać.
(nawet przenocować - wersalka jest wolna)
agawa25 Ale w takich rozmiarach to zwykłe (znaczy nie dedykowane do karmienia) też są.
anneczka1983 Ja to dopiero wdrożona.
madzikm Nie przejmuj się tak wagą. Zosia jest drobna od zawsze. A 11kg to nie jest mało .Szwagierki córka ciała i kg nabrała dopiero około 4 lat. (na dwa lata ważyła 9kg) Piotruś będzie mieć 4 a waży 13.

Uff, jestem wykończona. Rano miałam trochę stresu bo nie mogłam odkodować alarmu do pokoju. Po kilku nie udanych próbach klawiaturka się zablokowała i koniec. Zdążyłam tylko zniknąć przed upływem 30 sekund i nie zaczął wyć. Poszłam do kolegi, i od niego dzwoniłam do Jurka po zdalną pomoc. Na szczęście blokada długa nie była i jego kod zadziałał. Dobrze, że później większych problemów nie było.
Oskarku wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc.
agataxk Ale wymagania ma Amelka.
agunia271 ;-) Jedna z lobbystek jest dobra i chętna na prowadzenie brafittingu (jeden z brytyjskich przedstawicieli zapewnia pełną rozmiarówkę (ok.90) jednego modelu ) Tylko jest wymóg - załatwienie lokalu z przebieralnią i lustrem i jakieś 15 chętnych kobiet.
agawa25 Ale w takich rozmiarach to zwykłe (znaczy nie dedykowane do karmienia) też są.
anneczka1983 Ja to dopiero wdrożona.

madzikm Nie przejmuj się tak wagą. Zosia jest drobna od zawsze. A 11kg to nie jest mało .Szwagierki córka ciała i kg nabrała dopiero około 4 lat. (na dwa lata ważyła 9kg) Piotruś będzie mieć 4 a waży 13.
reklama