Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moje dziecię usnęło a drugie ogląda wielkie konstrukcje a trzecie o dziwo jest w domu co my będziemy razem porabiać już zapomniałam jak to jest mieć męża popołudniu dla siebie ;-);-);-)
U nas chwyt za wlosy jest powiazany ze sposobem calowania przez Oskara. Chwyta za wlosy i przyciaga do siebie otwiera buzie, wystawia jezyk i Cie dopada :-) chciałam go nauczyc zeby lubial buziaki i mam..coraz mniej wlosow:-) najbardziej dziwia sie kolezanki jak maja dlugie wlosy i im tak robi ale wyglada to bardzo zabawnie bo jest strasznie podekscytowany jak tak atakuje
Uff, jestem wykończona. Rano miałam trochę stresu bo nie mogłam odkodować alarmu do pokoju. Po kilku nie udanych próbach klawiaturka się zablokowała i koniec. Zdążyłam tylko zniknąć przed upływem 30 sekund i nie zaczął wyć. Poszłam do kolegi, i od niego dzwoniłam do Jurka po zdalną pomoc. Na szczęście blokada długa nie była i jego kod zadziałał. Dobrze, że później większych problemów nie było.
Oskarku wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc.
agataxk Ale wymagania ma Amelka.
agunia271 ;-) Jedna z lobbystek jest dobra i chętna na prowadzenie brafittingu (jeden z brytyjskich przedstawicieli zapewnia pełną rozmiarówkę (ok.90) jednego modelu ) Tylko jest wymóg - załatwienie lokalu z przebieralnią i lustrem i jakieś 15 chętnych kobiet. A w majowy weekend może będzie spotkanko w Krakowie to mogłabym z sobą kogoś zabrać. (nawet przenocować - wersalka jest wolna)
agawa25 Ale w takich rozmiarach to zwykłe (znaczy nie dedykowane do karmienia) też są.
anneczka1983 Ja to dopiero wdrożona.
madzikm Nie przejmuj się tak wagą. Zosia jest drobna od zawsze. A 11kg to nie jest mało .Szwagierki córka ciała i kg nabrała dopiero około 4 lat. (na dwa lata ważyła 9kg) Piotruś będzie mieć 4 a waży 13.
ooooo Ania jest;-);-);-)jak tam w pracy???
nieciekawa przygoda z alarmemale dobrze ze juz ok.
Doma mi nadrobiła na około 7..tak dobila do rówiesnikow:---(