Beti801
Fanka BB :)
widzę, że masz to dobrze obczajoneBeti hehehe jak się bardziej postarasz to można i jedno i drugie na raz![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
widzę, że masz to dobrze obczajoneBeti hehehe jak się bardziej postarasz to można i jedno i drugie na raz![]()

NiezłeMadzik jak się dobrze zorganizujesz to znajdziesz czas na jedno i na drugie ;-) Po kilka razy nawet![]()

Jeszcze lepszeKasiadove z własnego doświadczenia polecam serię filmików " było sobie życie " pamiętam że3 bardzo lubiałam te bajki i duuuużo można się z nich dowiedzieć
Beti hehehe jak się bardziej postarasz to można i jedno i drugie na raz![]()

. Zreszta my oboje jestesmy szczupli i dosc wysocy wiec jest tak jak ma byc:-)
u ans jeszcze nie ma takich pytan;-)wie ze była w brzuszku jak Konradek i ja pan dr wyciagnał w szpitalu ale na tym etapie sie konczy

ja do tej pory lubię : było sobie życie i do tej pory mam wyobrazenie, ze w moich żyłach idą tkaie czerwone ludziki z tlenem na plecach, białe, solniczki, leukocyty latają w takich oszklonych pojazdach, a takie niebieskie nerwy latają z kartką do mózgu:-)Kasiadove z własnego doświadczenia polecam serię filmików " było sobie życie " pamiętam że3 bardzo lubiałam te bajki i duuuużo można się z nich dowiedzieć
Beti hehehe jak się bardziej postarasz to można i jedno i drugie na raz![]()