reklama

Tarnów

reklama
Madzik jak się dobrze zorganizujesz to znajdziesz czas na jedno i na drugie ;-) Po kilka razy nawet :-D:-D
Niezłe :-D:-D:-D
Kasiadove z własnego doświadczenia polecam serię filmików " było sobie życie " pamiętam że3 bardzo lubiałam te bajki i duuuużo można się z nich dowiedzieć :D

Beti hehehe jak się bardziej postarasz to można i jedno i drugie na raz :D
Jeszcze lepsze :-D:-D:-D
A filmiki mamy całą płytę ;-) Karola ogląda ;-) Jest na etapie bakterii ;-)

Agawa nie mozna i tak porownywac dziecka z dzieciem bo porownuje sie wdg wagi i wzrostu w dniu narodzin a potem na centylach. Moj sie miesci miedzy 50 a 75 centylem z waga wiec jest ok a wrost na 97:szok:. Zreszta my oboje jestesmy szczupli i dosc wysocy wiec jest tak jak ma byc:-)

Dziewczyny co to sie podzialo ze te dzieciaczki tak choruja??:-( Duzo zdrowia dla waszych pociech.
A widze ze tez szturmujecie Agasiowa:-). My tez do niej chodzimy.

Dzis pogoda paskudna, ja zmarzlam bo uparlam sie ze kupie malemu buty i kupilam tylko teraz mnie kark boli bo sie chyba wyletniłam za bardzo..

Ostatnia edycja:
Akurat kupilam w pierwszym lepszym ale udalo sie ze mi sie spodobaly brazowo-bezowe (skórka z zamszowymi wstawkami). Na dole w Oskarze jest taki obuwniczy i mieli przecenione koncowki butow dla dzeci. Ja akurat malemu kupilam rozm. 20 bo ma stope na 11,5cm..ale byly przeróżne.
A adidaski fajne widzialam kilka dni temu w ccc w carrefourze.

jak chcecie to mozemy przełozyc ale ja wolałabym jednak zeby sie odbyło;-)
Kasiu to u ciebie aniołki działaja;-):-D u ans jeszcze nie ma takich pytan;-)wie ze była w brzuszku jak Konradek i ja pan dr wyciagnał w szpitalu ale na tym etapie sie konczy:tak:
Anneczka z własnego doświadczenia piszesz:-p:-D

reklama
Kasiadove z własnego doświadczenia polecam serię filmików " było sobie życie " pamiętam że3 bardzo lubiałam te bajki i duuuużo można się z nich dowiedzieć :D

Beti hehehe jak się bardziej postarasz to można i jedno i drugie na raz :D
ja do tej pory lubię : było sobie życie i do tej pory mam wyobrazenie, ze w moich żyłach idą tkaie czerwone ludziki z tlenem na plecach, białe, solniczki, leukocyty latają w takich oszklonych pojazdach, a takie niebieskie nerwy latają z kartką do mózgu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry