Beattta
Fanka BB :)
Sierotka Marysia / Teatr Młodego Widza / Scena Artystyczna / Mościckie Centrum Kultury - MCK
Beattka - zdróweczka dla Oskarka
dzieki Agatko :-)
Moze sie wybierzemy na sierotke :-) mam akurat wolny weekend od szkoły :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sierotka Marysia / Teatr Młodego Widza / Scena Artystyczna / Mościckie Centrum Kultury - MCK
Beattka - zdróweczka dla Oskarka
chyba masz rację Aneczka ;-)Agawa dobrz Ci radzę zacznij już dziś chociaż po parę zdań dziennie, mam w tym doświadczenie![]()

i o co jeszczeAgawa, ale ja nie jestem dobrym przykładem do nasladowania(chodzi o pisanie)

Idziesz jak burza :-)Agunia masz 700 post![]()
He he na forum łatwiej pisaćoj nie idzie mi to pisanie pracymam dwa zdania
![]()
;-)Jest masakryczniewyszłam na parking ALE ZIMNO![]()

No ja jak byłam z Karolą 2 doby w izolatce to wróciłyśmy z zapaleniem oskrzeliAgawa nie płaciłam za ten "luksus".
Nikia boję się,że coś podłapała w szpitalu i teraz się to rozwija.Dziś znów dostała katar.Jest zdecydowanie mniejszy no ale to katar.Mam już jakąś schizę.
I płaciłam za pobyt chyba 5 zł za noc. Bezsensu troche żeby z katarem zaraz do szpitala wysyłać 
Rozmawiałam właśnie z Karolcią, u nich już ciut lepiej może wyjdą na dniach ale podobno w szpitalu dzieci zatrzęsienie![]()
Czasem męża brakDziewczyny ja muszę sprostować, że sugerowałam, z przymrużeniem oka milsze ciału zajęcia wieczoraminie tylko w sobotę
praktykuję i polecam![]()
;-)
O rany wszyscy??? Ale dużo 

to którędy? 
Kuba jeszcze mnie nie pytał. Wszystko przede mną