reklama

Tarnów

Agawa nie płaciłam za ten "luksus".
Nikia boję się,że coś podłapała w szpitalu i teraz się to rozwija.Dziś znów dostała katar.Jest zdecydowanie mniejszy no ale to katar.Mam już jakąś schizę.

reklama
Jade do apteki bo nie mam apapu a ibuprom to chyba tylo 3 razy dziennie mozna podać . mam nadzieje ze juz nie bedzie takiej goraczi ale w razie "w" pasuje miec ;-)

Agawa nie płaciłam za ten "luksus".
Nikia boję się,że coś podłapała w szpitalu i teraz się to rozwija.Dziś znów dostała katar.Jest zdecydowanie mniejszy no ale to katar.Mam już jakąś schizę.
tak pytam bo jak z Kubą leżałam jak był malutki to mnie podliczyli 10zł za dzień :crazy: no a z Mikim to już pisałam jak było :angry: współczuję ci tych przeżyć i nie dziwi mnie że teraz już na katar tak reagujesz

szukaj mądrego lekarza i nie daj się do szpitala znów z dzieckiem wkręcić, to koło zamknięte ;-) a katarki o tej porze to normalka, Natalia czesto miała, bo od Tymka łapała, kupiłam taki aspiratorek do noska, Marimer chyba, i dobrze to katar wyciąga, tylko najpierw dawałam kropelke soli fizjologicznej do noska. poza tym oklepywanie, witaminka C, lakcid i bedzie dobrze ;-)

szukaj mądrego lekarza i nie daj się do szpitala znów z dzieckiem wkręcić, to koło zamknięte ;-) a katarki o tej porze to normalka, Natalia czesto miała, bo od Tymka łapała, kupiłam taki aspiratorek do noska, Marimer chyba, i dobrze to katar wyciąga, tylko najpierw dawałam kropelke soli fizjologicznej do noska. poza tym oklepywanie, witaminka C, lakcid i bedzie dobrze ;-)
dokładnie tak robię.

Agawa dobrz Ci radzę zacznij już dziś chociaż po parę zdań dziennie, mam w tym doświadczenie ;)

Rozmawiałam właśnie z Karolcią, u nich już ciut lepiej może wyjdą na dniach ale podobno w szpitalu dzieci zatrzęsienie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry