Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak pytam bo jak z Kubą leżałam jak był malutki to mnie podliczyli 10zł za dzieńAgawa nie płaciłam za ten "luksus".
Nikia boję się,że coś podłapała w szpitalu i teraz się to rozwija.Dziś znów dostała katar.Jest zdecydowanie mniejszy no ale to katar.Mam już jakąś schizę.
no a z Mikim to już pisałam jak było
współczuję ci tych przeżyć i nie dziwi mnie że teraz już na katar tak reagujeszZdrówka dla zięcia.Jade do apteki bo nie mam apapu a ibuprom to chyba tylo 3 razy dziennie mozna podać . mam nadzieje ze juz nie bedzie takiej goraczi ale w razie "w" pasuje miec ;-)

dokładnie tak robię.szukaj mądrego lekarza i nie daj się do szpitala znów z dzieckiem wkręcić, to koło zamknięte ;-) a katarki o tej porze to normalka, Natalia czesto miała, bo od Tymka łapała, kupiłam taki aspiratorek do noska, Marimer chyba, i dobrze to katar wyciąga, tylko najpierw dawałam kropelke soli fizjologicznej do noska. poza tym oklepywanie, witaminka C, lakcid i bedzie dobrze ;-)