Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nikia dostaje lacidofil, ale jakaś nadal niespokojna jest ta moja MAdzia.
zdrówka dla dzieciaczków ja też domek okupuje ;-) a Kuba kaszle jeszcze ale do szkoły juz go wygoniłam bo by mi dom rozniósł z nudówja w Wielkim Poście mam zdwojony apetyt, to chyba taka natura przekorna
Agawa a Kuba już zdrowy?
u nas Tymek trochę chory wczoraj w nocy goraczkował , Natalia zakatarzona, okupujemy domek, a za oknem jeszcze taka szarówka![]()

oj bidulek całuski dla niegoCześć dziewczynki!!!
Agatko ale super kawka i ciacho
Agatkaxk dzięki ;-)a widziałas balerinki granatowe może?
Beti..tobie dieta zbedna...laseczko;-)
Danusia ale podżyłyscie...biedactwa...ale już bedzie dobrze
Massiek napisałam ci pw dostałas?
A my dziewczyny idziemy do lekarza na11.30 niestety na chore dziecicos sie stało Tulikowi,ni stanie na nóżkę a jak próbuje wstać okropnie płacze ,pokazuje na ściegno,kostke ...kurcze cały czas siedzi tylko i ide sprawdzic co to...dałam mu ibum przeciwbólowo
![]()

no popatrz to chociaż to że ci pozwolili a płaciłaś za ten luksus?Agawa jako że karmę to dostałam duże łóżko, a jak przeszłam do izolatki to MAdzia miała to najmniejsze łóżeczko a mi została podłoga.
można ja Mikołaja po szczepieniu tym smaruję tak nam powiedziała pielęgniarkajest altacet w żelu, wygodny w użyciu, tylko nie wiem czy dzieci moga też używac, chyba tak.

NIkia Marcelek odpukać na razie trzyma się OK
Agunia jasne że idź może coś przepisze