reklama

Tarnów

reklama
ja w Wielkim Poście mam zdwojony apetyt, to chyba taka natura przekorna :rofl2::rofl2::rofl2:

Agawa a Kuba już zdrowy?

u nas Tymek trochę chory wczoraj w nocy goraczkował , Natalia zakatarzona, okupujemy domek, a za oknem jeszcze taka szarówka :sorry2:
zdrówka dla dzieciaczków ja też domek okupuje ;-) a Kuba kaszle jeszcze ale do szkoły juz go wygoniłam bo by mi dom rozniósł z nudów :-D:-D:-D
Cześć dziewczynki!!!
Agatko ale super kawka i ciacho:tak::tak::tak::tak:
Agatkaxk dzięki ;-)a widziałas balerinki granatowe może?
Beti..tobie dieta zbedna...laseczko;-)
Danusia ale podżyłyscie...biedactwa...ale już bedzie dobrze:happy:
Massiek napisałam ci pw dostałas?

A my dziewczyny idziemy do lekarza na11.30 niestety na chore dzieci:baffled:cos sie stało Tulikowi,ni stanie na nóżkę a jak próbuje wstać okropnie płacze ,pokazuje na ściegno,kostke ...kurcze cały czas siedzi tylko i ide sprawdzic co to...dałam mu ibum przeciwbólowo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj bidulek całuski dla niego :blink:
Agawa jako że karmę to dostałam duże łóżko, a jak przeszłam do izolatki to MAdzia miała to najmniejsze łóżeczko a mi została podłoga.
no popatrz to chociaż to że ci pozwolili a płaciłaś za ten luksus?
jest altacet w żelu, wygodny w użyciu, tylko nie wiem czy dzieci moga też używac, chyba tak.
można ja Mikołaja po szczepieniu tym smaruję tak nam powiedziała pielęgniarka :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry