reklama

Tarnów

reklama
Dana no to supcio, Dominik ma/miał zapalenie płuc + żółtaczka ( mają konflikt sero ) i w zasadzie od 3 tyg ( z przerwą 2 dniową ) są w szpitalu z Karolcią a matuś ma zapalenie gardła i jest na antybiotyku ale juz też po mału zdrowieje ;-)

hejka
Agata ja tez moja postarszyłam juz chwile temu ze trzeba myc zeby nie było robaczkow i ostatnio ma faze czestego mycia zebów:-D:-pnawet po5-6 razy dziennie i sama sie dopomina:-pa mzoe zmien jej szczpteczka na elektryczna lub sama niech sobie wybierze w sklepie;-)
Kasiu ale pogoda:szok::no:
Dana całe szczęście ze wszystko ok i rpzezyłas swoje i nerwy tez zjadłas:-(
Dana ja tez przy Kondziu miała skierowanie do szpitala ale poszłam prywatnie do Chrobakowej to dostał anybiotyk na 2 tyg i mu pomógł:tak:
Madzikm a co ci przeszkadza w czacikach? w końcu znamy sie od dawna to mzoemy poplotkowac ? a dzieciaki juz spia to chyba mozna nie;-)
Beatta ale mozesz co 4 godziny podawac np paracetamol na zmiane z imumem:tak:zdrówka dla Oskarka:-)
Agunia sparwdzic nei zaszkodzi a ty przynajmniej nie bedziesz sie denerwowac:tak:
Nikia zdrówka dla dzieciaczkow:-)

dzieki za troske dzis juz lepiej ale wczoraj dał mi popalic:crazy:

cześć mamuśki :-)
dana współczuję przejść w szpitalu
ja zdecydowanie wolę stary szpital
na nowym byłam tylko raz z Reginką (ostre zapalenie krtani)
ale wypisałam się na drugi dzień na żądanie ( i tak złapała zapalenie oskrzeli:crazy: )
anneczka Agunia podawała przepis na pieczeń - może lepiej żeby wpisała do naszych przepisów (agunia prosimy ;-))
nikia zdrówka dla dzieciaczków
agatax dzielna Amelka
a z tym myciem zębów to u nas podobnie
(wieczorem: tak, rano: nie)
beatta zdrówka dla Oskarka
agunia i jak tam nóżka Wojtusia?
mój tak ostatnio skręcił ale przeczekałam noc i następny dzień (smarując altacetem) i na szczęście przeszło - czyli nic groźnego - ale kulał kilka dni

miłego popołudnia Wam życzę bo ja zmykam do pracy i zawiozę Reginę do akademii malucha - zaglądnę wieczorkiem ;-):tak:

Anneczka - ja robiłam - mięso robi sie tak jak na kotlety mielone ja dawałam jeszcze gotowane jajko do środka i na godzinę do piekarnika, pół godziny pod przykryciem i pół bez
Madzia - ma elektryczną - ale juz się znudziła, a sztoczekę i pastę sama kupuje ale trzy dni i znudzona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry