reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hej
Karolcia gratulacje!!!!!!!!!

Massiek kope lat super ze sie odnalazłas bardzo nam cie brakowało;-)

chyba jeszcze nie jestesmy zamkniete o tym anpewno Kasiade by nas poinformowała;-)

reklama
musze przyznać że nawet mi się tu podoba:-) a to juz cos bo ja kiepsko adoptuje zmiany niestety:rofl2:

Agunia sama robiłas;-)
Agata i gdzie to zdjecie cytatej bałwanicy co????;-):-D Amelka ma pomysły:tak::rofl2:

hellou

GRATULACJE DLA KAROLI I DOMINIKA

to która następna zakłada nowy suwaczek? ;-)
nikia śliczny avatarek, fajnie, że jesteś :-)
agatax dzięki za linka, wypróbuję skoro tak chwalisz :tak:
czekam na zdjęcie bałwanicy (kto lepił cycki? :-D:-D:-D)
agunia pyszna kawka i ciacho też :-)
kasiade super to załatwiłaś, niezły z Ciebie negocjator :tak::rofl2:

Agunia - powiem Ci że nawet sie tu zadomowiłam (tylko chmurki mi brakuje :sad:)

Madzia - wkleję, tylko niewiem czy biust będzie dobrze widoczny bo natura skąpo obdarowała bałwanicę :-)
Crunch - pomińmy szczegóły :-D

Witam :-)

Karola - ogromniaste gratulacje Ale duży chłopak

Nikia no trafiłaś :rofl2: Powinnaś z patyka dostać :-) Super awatar ;-) A Kasia już dawno wróciła do pracy :tak:

KasiaDe to juz nie masz wyboru - jesteś naszym szefem i już :-)

Mi tez się nawet tu podoba jedyne co na minus to emoty :confused::-)

reklama
Do góry