reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

he he jasne;-):-pmoje ciacha krążą po necie a co...
Błahahaha :-D:-D:-D Ja zostaję dziś przy kawce bo się umartwiam :rofl2:

Agatax no czad z bałwanicą :rofl2::rofl2::rofl2:

Co do nowych suwaczków... Były nowe mamusie z suwaczkami ale przepadły :no:Dziewczyny jak chcecie z nami pisać to się odezwijcie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Błahahaha :-D:-D:-D Ja zostaję dziś przy kawce bo się umartwiam :rofl2:

Agatax no czad z bałwanicą :rofl2::rofl2::rofl2:

Co do nowych suwaczków... Były nowe mamusie z suwaczkami ale przepadły :no:Dziewczyny jak chcecie z nami pisać to się odezwijcie :-)

Kasiu cos ty.zmarniejesz nam:rofl2: nie umartwiaj sie:-) a jak tam Karolcia??

wiecie co przez chwilkę nie moglam tu wejść szoook:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
juz się zastanawiałam czy to jakies fatum znow czy co:crazy:

Agunia ja juz miałam wizję powrotu na MC :szok::laugh2::laugh2::laugh2:
A Karola podsumowała "Tatuś ci zablokował bo byłaś niegrzeczna" :rofl2:
Siedzi póki co w domu, myślałam ze jutro juz pójdzie do przedszkola ale wieczorem kaszlała, dzisiaj spokój.

Ostatnia edycja:
Kasia a jeśli mamy podforum, tzn, że jest zamknięte dla innych, czy nadal jesteśmy otwarte?
fajny pomysł z tym forum na zaproszenie, mozna by się swobodnie wypowiadac, a chyba sporo osob podczytuje a nie pisze.

To jest ogólne, otwarte - każdy widzi. Jeśli chcemy mieć cos zamkniętego, to trzeba utworzyć grupę społecznościową i na zaproszenie wciągnąć zainteresowane osoby. Wtedy będziemy miały jakby 2 fora - otwarte dla wszystkich - tu będą mogły pojawiać się nowe dziewczyny zainteresowane kontaktem z nami i jak wzbudzą nasze zaufanie, to dostaną zaproszenie na zamkniętą częśc i grupa zamknięta.

A Kasia już dawno wróciła do pracy :tak:

KasiaDe to juz nie masz wyboru - jesteś naszym szefem i już :-)

Taaak, ja już w pracy od połowy listopada:sorry2:
Szefem mówisz?:-D

wiecie co przez chwilkę nie moglam tu wejść szoook:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
juz się zastanawiałam czy to jakies fatum znow czy co:crazy:

Były kłopoty, o czym admin pisał na górze strony: "Przepraszamy za kłopoty techniczne koło południa. Musieliśmy uruchomić skrypt tworzący backup bazy ze względów bezpieczeństwa. Normalnie odbywa się to w nocy... Już będzie działać dobrze"

A Karola podsumowała "Tatuś ci zablokował bo byłaś niegrzeczna" :rofl2:

Boska jest!!!

Karolcia ogromniaste GRATULACJE !!!!!!! :-)ale pokaznych rozmiarów synek :-)

Crunch biedny Igorek , mam nadzieje ze po tych kapiela i mazidłach mu przejdzie ;-)

Massiek fajnie ze sie znalazłaś :-) moze jesze inne zguby sie odnajda :-)

Kasiade bedziesz idealna szefowa , takiej nam trzeba było :-)

Agatax no to czekamy na fotki bałwanicy :-) a kto pomagał ją lepić ...tatus ???

Agunia a Ty znowu kusisz pysznościami ...:-)

reklama
A ja dzisiaj byłam z Oskarkiem w przedszkolu po karte zgłoszen , Pani powiedziała zeby wypełnic i mozna w tym tygodniu juz złozyc :-)

Do góry