reklama

Tarnów

Zdróweczka - dla chorowitków :happy:

Dziewczyny to ja już jestem całkiem skołowana to kiedy to spotkanie u mnie - zebym w domu była? :-D:-D:-D
:-D:-D:-D

he he Agatka tyrkniemy wczesniej żebys dojechała:tak::tak:albo poczekamy a bardzo wieje u ciebie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oooo Anulka to przed Centermedem całkiem:tak:a Wmówi że on jedzie do Marcelka patrzyc jak go bedzie Pani badać:-D:-D:-D:-D:-D
Edytka zdrówka no i jak o wziewy pytałas???
póki co mamy być na wziewach ok miesiąca (tylko flixotide)

wybieram sie zobaczyc jestem juz gotowa;-);-);-);-)
powodzenia!

tak sobie :baffled: , ale od weekedu zamierzam się wyleczyć :-)
zdrówka ilaria
Dziewczyny to może faktycznie w piątek u Agatki ( Agatka pasuje Ci ) ?? i kto się pisze ??
ja, ja, ja!:-D

dziewczyny czy któraś z Was ma nebulizator? lekarka powiedziała, że przy takich atakach krtaniowych warto mieć
aaa...bo zapomniałam Wam napisać, ze Regina w nocy znowu miała ten atak :-(
ale jestem zaopatrzona w encorton, który na szczęście zadziałał + prawie pół godziny na chłodnym powietrzu - więc nie musiałam wzywać pogotowia

reklama
na targach tragedia:baffled::baffled::baffled::baffled: pół godziny stałam do wejscia atam prawie żadnych ofert sama budowlanka, albo oferty dla facetów-dla kobit ubezpieczenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dwa stanowiska gdzies w agencji rozwoju regionalnego które może beda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a my już pow wizycie, marcel ma paracetamol przeciw gorączce, zyrtec, krople do nosa i maści także raczej powinno obejść się bez antybiotyku :) dostał 3 naklejki i się cieszy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry