reklama

Tarnów

reklama
hejka
Anneczka zdrówka dla Marcelitka:happy:
Agata ja tez powinnam dojechac;-)moge zgarnac 4 chetne do siebei do samochodu;-)
Agawa zdrówka dla chłopaków i Mikołajepełza jak rak wspak;-)z czasem obierze dobry kierunek:tak:
Nikia ogladnelam kuchnie cudna:-):happy:
Crunch moja znajoma kupowałam w medycznym skepie ale później znalazła w aptece o 30 zł tanszy wiec lepiej sie dobrze rozgladnij bo ceny dosc rozbiezne:baffled:
zdrówka dla twoich dzieciaczków:happy:

Byłam dzis w zenicie i kupiłam reczniki w pudełku po 83 zł wiec moze byc;-)zreszta nie idziemy na to wesele ale chcielismy dac jakis mały drobizag:tak:

Madzia - jak szłam do kuzynki na slub to też dawałam ręczniki:-) super, ze bedziesz mogła, najlepiej umówcie się z Anneczką, Cranch albo Ilarią - żebyście nie błądziły :-)
Agunia - to niefajnie z ta pracą - ja myślę, że powinnaś sobie jeszcze prawko zrobić, bo jednak w wielu firmach jest niezbędne i tez na to patrzą.

Zdróweczka dla wszystkich

Agatka mysle o tym intensywie;-)może jak zwrot dostane to sobie zasponsoruje:tak::tak:
bardzo dobry pomysł :tak::tak::tak:

hejka
Anneczka zdrówka dla Marcelitka:happy:
Agata ja tez powinnam dojechac;-)moge zgarnac 4 chetne do siebei do samochodu;-)
Agawa zdrówka dla chłopaków i Mikołajepełza jak rak wspak;-)z czasem obierze dobry kierunek:tak:
Nikia ogladnelam kuchnie cudna:-):happy:
Crunch moja znajoma kupowałam w medycznym skepie ale później znalazła w aptece o 30 zł tanszy wiec lepiej sie dobrze rozgladnij bo ceny dosc rozbiezne:baffled:
zdrówka dla twoich dzieciaczków:happy:

Byłam dzis w zenicie i kupiłam reczniki w pudełku po 83 zł wiec moze byc;-)zreszta nie idziemy na to wesele ale chcielismy dac jakis mały drobizag:tak:

rozglądam się właśnie - na allegro też są ;-)

zdrówka dla Marcelka :-)
agunia jak po wizycie?

Dziewczyny zdrówka dla dzieciaków ale strasznie się nam pochorowały biedoczki:-(

Kasiadove spytaj męża o tą chorobę na pewno słyszał o niej co nieco z resztą u Adika w grupie połowa dzieciaków ją ma więc pewnie tam to załapał, ja z początku myślałam że sobie przemroził policzki w sobotę na polu więc nie zwracałam na to zbytnio uwagi a tu taki zonk no cóż odsiedzimy co swoje i więcej tego cholerstwa miec nie będziemy bo to podobno tylko się raz w życiu przechodzi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry